Sevuz Merhaba arkadaşlar, ben saat 6 gibi hamsi balığı yemiştim.10,30 gibi de unutup küçük bir kase yoğurt yedim 🙁 20 haftalık hamileyim.Bir sorun olur mu çok korktum aklıma gelince.
deletedmom734 Sevuz merak etme canım hiçbirşey olmaz arkadaşın dediği gibi bu bayat ürünlerde yaşanıyor genelde
deletedmom6295 Sevuz 4 saatte balık midenizden çıkmıştır zaten. ben balığa marine olarak krema falan koyuyordum hamile değilken(şimdi o balık yasak diye yapamıyorum) herhangi bir sorun yaşamadım
Derya341986 Sevuz valla cnm geçen aynısını ben yaptım gece bir ağrım var anlatamam aldım aldım verdim resmen uyumuşum sabah bir kalktım ishal olmşm demek en kötü son ishal oluyor
mlssrn Balık bayatsa Allah korusun bişey olabilir..Ama şuan hamsi mevsimi zaten heryer hamsi kaynıyor :) o yüzden tazedir bişey olmaz canım Allahın izniyle🙏🏻👍🏻
Sevuz mlssrn özellikle tazeliğine güvendiğimiz yerden aldık ama yine de içim bi hoş oldu aklıma gelince 😑
Sevuz Yasemindemirtas internette araştırdım açıklayıcı bir sonuç bulamadım.Sonuçta süt ürünü, o yüzden buraya sorayım dedim 🙄
DuyguAlkan Sevuz balık tazeyse sıkıntı olmaz canım içini ferah tut ama çok rahatsız olursan kus 🙆🏻♀️