Gulnur33 Benim ergenlikten kalma çatlaklarım vardı zaten, şu an 20+2 deyiz ve yine çatlamaya başladım. Bio-oil e başladım. Nette lierac markasını gördüm. İkisinde de çok memnun olanda var hiç işe yaramadı diyende.. siz neler kullanıp fayda gördünüz acaba?
yagmurrrra Gulnur33 doğal saf zeytinyağı kullanıyorum31+1 daha bitane çatlak yok çok şükür yengemde arkadaşımda sadece saf zeytinyağı kullandı onlardada hiç olmadı
benkosarim Biooil kullanıyorum ama bünyeniz yatkınsa her türlü çatlıyorsunuz sadece biraz daha az çatlama ihtimaliniz oluyor doğum sonrası isterseniz çatlak tedavileri var onlardan yaptırabilirsiniz yaz aylarında ise her gün duş alıp o bölgeyi nemlendirirseniz o da iyi oluyor
Yusuf2019 TeoMom merhaba biol hamileler için uygun değil çok fazla dermatologdan dinledim çünkü içinde A vitamini türevi varmış ve gebeliklte asla kullanılmaması gerekiyormuş 😊
Cutebut Duşta bebe yağı, duştan sonra lierac sürüyorum 37. Haftamdayım göğüs harici çatlağım yok. Göğüslerim küçük zaten çatlamaz diye önemseyip sürmemiştim alt kısımlarda 2-3 tane çatlak oluşmuş 😂 çatlamaya müsait her yere sürmek önemli bence
Gulnur33 Sürekli cildimi nemlendiriyorum, badem yağını gebelik başından beri kullanıyorum ama çatlamaya başladım.. Artık hepsini süreceğim hepsiniii 😇 Badem yağı, zeytin yağı, bio-oil, lierac, mustela.. anca çatlamam herhalde.