Semihagedik59 Park beşik kullanan anneler memnun msnz hangi modeller tercih ettiniz özelliği nelere daha çok dikkat etmeli tecrübelerinizi paylaşır msnz fikir olsun 🌸💫
Deletedmom_33 Semihagedik59 Elele madre kullanıyorum. Geçen sene almıştık. Bu seneki yeni modeller baya güzel olmuş
Seyda94_ Semihagedik59 henüz doğum olmadı eşimin tayin işleri yüzünden park yatak Elele Madre tercih ettim . İçinde alt açma yerine kadar var Üstelik yan tarafı fermuarlı ve kendi yatak boyuma göre ayarlayıp yatağa sabitleyebiliyorun Islak mendil bez biberon koymak için organizeri de var 🥰
mimar_anne Valla biz tayinci olduğumuz için oda yapmıyorum ben park beşik alıcam elele ya da prego almayı düşünüyorum anne yanı olması şart bazıları anne yanı değil dönencesi organizatörü alt değiştirme yeri olmalı bence
Semihagedik59 mimar_anne teşekkür ederim cevabiniz icin kullanışlı olacağını düşünüyorum bende anne yani olsun istiyorum
Semihagedik59 Deletedmom_33 salalnabilme özelliği olmalı mı kesin bebekten bebeğe değişir mi acaba kurtarıcı diyorlar
Deletedmom_33 Semihagedik59 sallanma ayağı var bunda ama halıda çokta etkili değil yine de sallıyorum köşesinden sallanıyor.