Ayytacc Dilaraa23 5+2 yorgun uykum geliyor devamli ilk zaman bulanti oldu simdi yok cok sukur aman olmasinda korkuyorum.kusmadan😃
Elifkrgz Bende 6+5 mide bulantım 2 haftadır oluyor ve aşırııı uykusuzluk çekiyorum.. Mide bulantı için ilaç kullanıyorum ama sıcak beni çok bunaltıyor ve direk mide bulantısı oluyor..
Zeynepaydin20 Dilaraa23 bende 7. Haftadayım sadece halsizlik var bende çok minik bulantı oluyor tiksinme oluyor
Csmanl Hazer01 5+4 benimde acayip gaz sancım var rahim genişlemesinden olur diyorlar ama tedirgin oluyor insan
Bottesini İlk çocukta yanma bulantı çok fenaydı 4.aya kadar. 2. Çocukta hiç yaşamadım böyle şeyler.3. ye hamileyim şimdi 10. Haftadayız ağzımda metalik tat var geçmiyor hiç.midem ara ara aç kaldığımda bi garip oluyor o kadar.
Dilaraa23 Bottesini yavaş yavaş seviye atlamışsınız resmen 😄 inşallah bir an önce bizimde bulantılar geçer 🥺
FatmaErdur Dilaraa23 kanama alanım gözükmedi hiç kanama da olmadı 2 sağlıklı gebelikten sonra bir düşük bir kimyasal gebelik geçirdim
Bottesini Dilaraa23 evet öyle oldu😂😂genelde 3 ay sonra geçiyor biraz sabırlı olun belki doktorunuz ilaç verebilir.🌺 Dilaraa23
Seyma06 Dilaraa23 bende 7 haftalığım ve çay içince midem bulanıyor acaba şeker arıyorum ondan mı ki normalde çikolataya tatlıya düşkünlügüm var ama hiç aramiyorum çok nadir az bişi belki :( kusmaktan korkarım ben ne olursa olsun kusamam 🥺
Dilaraa23 Seyma06 bende çay kahve ağzıma süremiyorum suyu zor içiyorum gerçi 😟 inşallah düzeliriz zamanla 🙏
90Gulsen90 Seyma06 yaa bende çok seviyorum çikolata ama 1 aydan fazladır ağzıma sürmüyorum kahvede çok severdim midemi kaldırıyorlar. Ekşi daha iyi geliyor bana vede soğuk meyve özellikle ekşi elma normalde olsa asla yemem canım istiyor direk vücufumun ona ihtiyacı oldu sanırım.
Celikkelanurr02 somurtkankedi 7+1 olduk bizdeee 💃 sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu şekilde rahatt geçiririz 😅
2Meyve- Dilaraa23 2. Gebeligim . 6+5 den selamlar 😅 ilk gebeliğim de olmayan şeyler ile karşı karşıyayız. Ve bu durum canımı çok sıkıyor 🥹
krdelen41 Dilaraa23 13.haftadayım bulantılarım azaldı ama yerini baş ağrısı ve aşırı yorgunluk aldı kolumu dahi kaldıramıyorum😞