Gizemgksnmz Burcuuzunnn inşllah öyledir ilk gebeliğim de lekelenme bir türlü geçmemişti sonra koyulaşınca doktorum progestana başlatmıştı. Yerimden kalkmam falan yasaktı inşllah yine aynı olmaz
ikra06_09 Kızlar selam adetimden 5 gün önce gebelik pozitif çıkmıştı testte .16 beta hgc vardı .doktorum testten 5 6 gün sonra gel demişti bugün beklenen adet günüm 5mm kese görüldü 3+5 günlğk sizce nasıl
Madameatalay Dilaraa23 merhaba🌺 bende 2. Bebeğime 5+5 günlük hamileyim. İştahım arttı onun dışında pek bir belirti yok gibi🧸 umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sevgiler 🌷
Potansiyel İkiz daha zor yaa mide bulantısı çok zorluyor ve sürekli açım. Acıkınca midem bulanıyor, yemek yiyorum bazen yine bulanıyor. Allahtan kusma nadir oluyor. Bir de vajinal akıntı leke geliyor ara sıra kahverengi şekilde. 6+4 sen selamlar ✌️
Madameatalay Gizemgksnmz evet düzenli artış oldu. Geçen hafta keseyi gördük. Yarın da kontrol var bakalım inşallah bebişi de görürüz🤲
Tansu15 Gzmm- bu cümleleri kurdum çok geçmeden 7 haftamda kusma baş dönmesi ve türevleri canıma okudu 😅
Ftmnr_35 syfmdrym aynı gidiyoruz sanırsam. Bugün 9+0 benimde. Hiç belirtim yok sadece göğüs ağrım var 😌
Guldenizcelik fat1ma_ bende erken farkettim 23 ünde gittim doktora 15 çıkmıştı 9 eylülü bekliyorum şimdi keseyi görmek için 😍
Gizemgksnmz Madameatalay cuma günü betaya tekrar baktırdım değerim 711 çıktı inşallah daha da yükselmiştir