busey_42 Kızlar emdiriyorum göğüslerim çok kötü sızlıyor ne yapmam lazım krem olur mu olmaz mı yardımci olur musunuz
Canga02 busey_42 lansinoh göğüs ucu kremi anında etki ediyor emzirirken silmenizde gerekmiyor tavsiye ederim
aysimaturkan busey_42 kesinlikle göğüs ucu kremi ve göğüs ucu kullanmalısın yoksa yara olur çok kötü olur
benimmdunyamm busey_42 lansinoh aldım sürekli sürdüm birde ayva cekirdegini suya isladim jel gibi oldu sürekli sürdüm geçti
annebebek6748 Canga02 ya gebelikte kullandiniz mi acaba 35. Haftamdayim ben lansinoh aldim ama baslasam mi
ipekveatlas annebebek6748 evet ben 36. haftamda başlamıştım doğuma kadar sürdüm. sükür sıfır yarayla emzirdim oğlumu. tabii emzirme yöntemi de cok önemli. sadece göğüs ucunu cekerse bebek yara olur. etraftaki halkayıda ağzına almalı, hepsini olmasa da büyük bi kısmını
EsraBaykara annebebek6748 sitesinde 35. Haftadan itibaren sabah akşam sürün yazıyor. Ben de 36. Haftamda başladım sürüyorum sabah akşam. 2 dk havalandırıp indiriyorum tişörtümü. Umarım emzirmeye başlayınca çatlak ,yara vs yaşamayız..
sedefyrs1101 Benimde öyle olmuştu uçları kanıyordu artk lansinoh göğüs ucu kremi kullandım çok faydası olmuştu bana, emzirirken temizlemenize de gerek yok tavsiye ederim
ses_seda Ben doğumdan iki hafta önce sürmeye başladım lansinohu. Yine de az da olsa yaralar oldu. Tavsiyem zeytinyağını geceleri bir pamukla sürün. Lansinohu her emzirme sonrası sürün ve gümüş kapak kullanın. Bana çok iyi geldi