Deemetibostnci minnakannesi08 inşallah ikisinde de evd e çektim iki saatte hastane de dogum yaptım çok korkuyorum saatler ce orda kıvranmak dan
Deemetibostnci zehraay123 sağol cnm bende semaask DİE birini takip ediyorum ama online verip uzun videoları yok dediğine bakalım iyi olacak
Kbraylmz1 Deemetibostnci korunması ilişkiye gir beline sıcak su tutarak duş al faydası olur inşallah stres yapma bizim bebiş 38 de yaramazlık yapıp geldi
Deemetibostnci Kbraylmz1 kocamla küsüs yoksa şimdiye bitmişti bu iş de akşam yürüyüşe çıkcam tekrar zumba yapacam stres atayım bari 🤣
Nus_12 Deemetibostnci 😃😃😃😃🤣🤣🤣🤣 geçende bı kız da muayne diye gidyo doğumhaneye aliyolar bende korkuyorum birden alırlar diye 🤣🤣🤣kötü örnek olabilirsin bana 🤣🤣
Deletedmom_33 Deemetibostnci Sen iyi kacmissin. Ben tansiyondan önce devlet acile gittim adam 14/10 ölçtü iki kez nst bagalyip perinatolojiye sevk etti eğitim araştırmaya. Gitmedim kendi özel hastaneme gittim. Oda ultrason+tansiyon baktı. Dedi gebeliği sonlandıralım eve gitmen cahil cesareti olur zaten tüp bebekmiş haftaya gün almışsın. Göndersem sabah olmadan yine geleceksin. Haftan erken olsa ilaç serum veririm dedi. Nst bagalyip odaya aldılar. Biri sonda takiyo biri kan aliyo biri bilgi soruyor derken 1 saate girdim doğuma 😅😅😅
Nus_12 Deemetibostnci aynen herşey normal çok şükür iki haftada gel diyolar nst için gitsemmi bilemedm
Deletedmom_33 Deemetibostnci He valla aldılar direk zaten gün alıştım 14 Şubat için. Ama 6 Şubat gece 2.10 da doğmuş olduk
Kbraylmz1 Deemetibostnci öfff kusura bakma ama çok gıcık oluyorum öyle kocaya ya senin nazlanmam lazım
Neslihan2600 Hanımlar iyi güzel her şeyde benim 0 açilma 0 sancı 40+2 olduk. Bebek doğum kanalına girmemiş başı aşşağda doktorum 40+4 de suni verip deniycez dedi nasıl kendi sancımı bekleyebilirimki riskli değilmi artık 🤷♀️
Deemetibostnci Neslihan2600 bende kendime Bi hafta daha verdim sende haklısın bende 39+2 kakasını yapar bili olur tabiki okadar da uzatmaya gerek yok sen bekleme napcan artık
Alshdksb Deemetibostnci çok da bekleme riske atma ben 40+6 da doğum yaptım 2 güne bi hastaneye gidiypdum
baby3_ Deemetibostnci beni tek düşündüren inşallah bebeğin kalp atışlarında bi sorun olmaz. Sağlıkla alın kucağınıza