Busra_05 pelindf yaaa aynı haftadayiz demek belki aynı gün doğar ve bebislerimizin bir yerde yolları kesisip arkadaş olurlar ☺️🥰 hangi şehirdesin canım
Summerwine Bebismucize ayyy bizim de doktor o güne musaitmis bir de ikili yapılacak inşallah ogrenirsem guncellerim 🥰
emelakdogan Babysun Ocak ilk haftalarına doğru tahmini doğum,oğlum olucak inşaallah ❤️ 19+5 deyiz şuan 😇
Acbucocuk Babysun ParildayanYildiz Dilarac slzttr Sinemozy 88h99 ardaada Ayaktayken yada bazen otururken cok sıkıntı basıyor beni sanki ruhumu cekiyorlar bazen bi is yaparken ayaklarima kollarima hafif uyusma geliyor sizdede oylemi cok sıkıntı basıyor beni hani 2. Trimester balayiydi rahat geciyordu yatsam yatamiyom kalksam ayakta duramiyorum 🥲
Babysun Acbucocuk ay bende öyle ayakta durmak istemiyorum resmen :( normalde enerjiğimde hamilelik tüm enerjimi aldı daha 12+4üm umarım değişir ama ben benim gibi uyuşuk hamile görmedim
mucizemm_00 Acbucocuk valla canım al bende de o kadar dün akşam kendi kendime diyordum bende hani sözde 2.trimester balayiydi 😄😄
88h99 Acbucocuk aynisi bende de var hatta nefesim kesiliyor ayakta duramıyordum araştırdım ve genelde 16.haftadan sonra bebek büyüdüğü işin diyafram sıkışıyor ve nefes daralması artıyor bende sık sık oluuır malesef ☹️
Sinemozy Acbucocuk ben hiç kalkamıyorum çok halsizlik bitkinlik var üzerimde hiç bişey yapasim gelmiyo
Cananmusa Babysun bizde istiyoruz eşimde öyle eskiden değil ama şimdi çok istiyor kendini inandirmis hatta kızdır diyo ama bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤗
Seda020921 Babysun ocak ayında gelicek inşallah bebegim cinsiyeti orendık ama cinsiyet partisi yapıcamız ıçin eşimle ben bilmiyoruz merakla beklıyorum partiyi😁