Summerwine Babysun benim de tahmini 18 Mart’ta doğum bakalım Eylül ilk haftasi randevum var belki öğreniriz diye ümit ediyoruz🤣
Bebismucize Summerwine aynı tahmini doğum tarihi benim bebişiminde teyzesi 🫶🏻 bize de Eylül ilk haftası gel dedi ama biz 1 hafta daha bekleyip 2. Hafta gideceğiz kesin öğreniriz diye 🫣 haberlerini bekliyorum 🧚🏻♀️
B-ebek Summerwine benimde 17 Mart inşallah canım, benim kızım olacakmış doktorum söyledi 🥰 Rabbim seninde gönlüne göre versin ☺️
Tuba2327 Babysun evet canim 🤗 bakalım salı günü tekrar kontrol var cinsiyette yanılma oluyor mu olmuyor mu anlarız heralde o kadar çok yanilan varmış ki şaşırdık kaldık 🤭
Paw Babysun 15 haftalığız yüzde 80 kız dedi ama burada sonradan değişenleri gördükçe kesin gözüyle bakamıyorum 😄
Babysun Paw sorma burda o kadar şey duyuyoruz ki 😂 bende korkuyorum bir yanım hemen öğrenmek istiyor diğer yanım da kesin olsun da diyor
Paw Babysun ben hiç öğrenmek istemiyordum hayatımın en büyük süprizi olur diye ama çevre baskısına maruz kaldım 🥲 hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da inşallah 😍