Babysun mtlbaby benim yarın kontrolüm var ama hemen öğrenmeyeceğim cinsiyet partisi yapacağım küçük ondan haftaya anca :)
Babysun Sedaisgorenn Kötü düşünme canım benim hiç birşey net olmuyor bu süreçte malesef. Allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin sen gönlünü ferah tut 🙏🏻
ilaylayy Babysun benim de tahminim hissim kızdan yanaydı ama erkek dedi doktor çok net göstermiş bizim ki erkek annesi nasıl olunur acaba bi fikrim yok Allah hayırlı evlat versin inşallah 🥰🥰
Canselyaren 13 te gitmiştik kız gibi demişti dün acilde farklı bı Dr vardı erkeğe benziyor dedi anlamadık 15 haftalığım 🧡
Ayseltn01 Lenaaaa bu tahminler doğru çıkıyor demek ki bende 10haftalık erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra gel dedi bakalım netleşir inşallah 💖
Sedaisgorenn Babysun şimdi kendi doktoruma gittim çok sağlıklı hiçbir şeyi yok dedi 32. Haftada geçer merak etme dedi
Babysun O zaman güncel bebiş fotosu salıyorum arkadaşlar cinsiyetimiz bugünde belli olmadı malesef doktor yüzde yüz emin oluyum parti yapcaksan dedi 😂 Merak esiyorum ama tahmin yürütecek olan var mı :)