Busraaksel Kızlar 36+2 haftalık gebeyim bugün karnım çok belirgin şekilde aşağı indi ve kolay nefes alabilmeye başladım göğüs kafesimdeki baskı indi çünkü. Karın indikten ne kadar süre sonra oluşuyor doğum tecrübeleriniz nasıldı
ilknuribrahimbelis Birminikcivciv 29+4 hafta canım ben geçen gittiğimde de doktor bebeğin aşağıda ve dönmüş dedi erken doğum riski oluyor dedi ama bana aylardir aşağıda olduğunu diyodu
Busraaksel ilknuribrahimbelis ayy sağlıkla alırsın kucağına inşallah tam vaktinde 💙 bana 38. haftada doğar gibime geliyor başı aşağıda demişti bugün de uyandım ki karnım tamamen aşağıda o yüzden bi acabaaa dedim
Birminikcivciv ilknuribrahimbelis Benimki de ba aşağı yerleşmiş rahim ağzını ölçtüler mi. Bebeği ben çok altta hissediyorum mesela kafasını
ilknuribrahimbelis Busraaksel sende sağlıkla al canım kucağına inşallah🥰 36.haftadasın korkma ama numarası varsa doktorunun sor için rahat etsin diye, senin 36.hafta normal benim 18.19 haftadan beridir hep aşağıda korkma yaniii😊😊
ilknuribrahimbelis Birminikcivciv herşeyi ölçtüler canım sıkıntı yok bende zaten aşağıda hissediyordum ki yanılmadım doktorda dedi zaten aşağıda yerleşmiş diye