mimar_anne Kızlar görev gereği elazığdayız salı günü detaylı ultrason var özel bi klinikten randevu aldım doktor Fethi Hanay bilen var mı herkes çok memnun kalmış yorumlarda Elazığ’da yaşayanlar daha önce giden oldu mu?
Selntkksz Merhaba memnun kaldınız mı bende haftaya detaylıya gireceğim ama daha hangi doktora gideceğimi bulamadım Fethi beyden memnun kaldınız mı detaylı ücreti Ne kadardı ?
mimar_anne Selntkksz aşırı memnun kaldım çarşamba günü tekrar gidecem Fethi hocaya ultrason kalitesi klinik kalitesi kendi bilgisi çok iyi çok beğendim canım tavsiye ederim 🙏🏼 Fiyatı da çok uygun 300₺
Almila2019 mimar_anne Merhaba. Bende detaylı ultrason Fethi beye yaptırdım. Acaba size renkli ultrason görüntüsü verdi mi yüzünün görüntüsünü birde cd 😬
mimar_anne Almila2019 evet renkli verdi canım ama CD vermedi eşim video çekti ama o konuda çok rahatsın
Almila2019 mimar_anne Bize vermedi canım bende verir diye söylemedim de hiç ☹️ Ekim’de tekrar detaylı bakacak o zaman isterim bizde videoya çekeriz çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰