melisakumdere hhacerozer eşim yanımda tabiki yardımcı olacağından hiç şüphem yok sağolsun ama ikimizde tecrübesiz annem gelse sanki içim rahatlayacak böyle bakamayacağız gibi geliyor 🙈 kayınvalidem annemden sonra gelecek 20. Günümüzde falan
hhacerozer melisakumdere orda yardımcı oluyolarmış hemşireler emzirme danışmanı falan hiç korkma Allahın izniyle her şey güzel olur ben inanıyorum 🙏🏻
hhacerozer Meltemms evet 11de doğumum oldu canım😍 bugün güzeldi bebeğim aç doğmuş resmen biraz uğraştırıyor kızım onun dışında hafif sancım var akşam 9gibi kalkcam bakalım daha sonra detaylı anlatırım zaten şuana kadar her şey güzeldi bi sıkıntı yok şükür
Meltemms hhacerozer Çok şükür canım gözün aydın çok geçmiş olsun 🙏🏻🥰 detaylı müsait olunca anlatırsın 😍 bende erson beye gidiyorum aynı şekilde kızım olcak inşallah detayları merakla bekliyorum çabucak iyileşirsin inşallah 🙏🏻🥰
hhacerozer Meltemms ayy öyle mi çok sevindim tabiki anlatırım biraz toparlanayım da her şey çok güzeldi erson beyle hiç takılma endişlenme sakın🥰🥰🙏🏻Çok teşekkür ederim aminn İnşAllah 🙏🏻