Nuravc Merhaba anneler adetim gecikti dün sabahtan beri hafif kahverengi lekelenmelerim var sizce bu bir hamilelik belirtisi mi
Morkelebek26 Nuravc hamilelik demek yanlış bilgi olabilir canım arada adet öncesi bendende lekelenme gelirdi en iyisi test yapmak 😊
Nuravc Morkelebek26 haklısınız şuan aşırı derece de gerginim tüm eczaneler kapalı çevremde alamamak ayrı bir canımı sıkıyor birde bu ay rahim filmim vardı hamile kalmamam lazım aşırı derecede stresliyim
34ilayda Nurosss benim adetime bir gün kala şiddetli ağrı eşliğinde sanki Kahverengi adet oluyorum sizce neden 😟
Morkelebek26 Nuravc olsun canım em azından adet olabiliyorsun yani her zaman umut var hayırlısıyla en tez zamanda nasip olur inşAllahhh 🤲🤲🤗
Nuravc Morkelebek26 çook teşekkür ederim inşallah bugün doktor randevum var rahim filmi için randevu alacağım çok heyecanlıyım ondan sonra belli olacak her şey inşallah ameliyatlık bir şey yoktur ☺️
Nuravc 34ilayda ben yeni doktordan geldim kistim patlamış o yüzden kahverengi renkte kan gelmiş adet oldum sandım bende
34ilayda Nuravc bende kist falan yoktuki canım doktorumda gebelik testi yaptırabilirsin diyor ama korkuyorum negatif koskoca göstmekten
Morkelebek26 Nuravc ne güzel şimdi rahmin tertemiz inşAllahhh en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın 😍🤲
Nuravc 34ilayda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin korkma tevekkül et Allaha bırak o ne zaman olacağını en iyi bilendir