Eyll06 Eef 10 gün once benım kasık ağrımdan bacagımı oynatamıyordum doktora gttık hemen oda baktı bısey yok dedı ondan sonra duzeldım ama o zamanlar aşırı hareketlıydı hareketıni hissediyordum kasık agrım gecti hareketlerıde hıssetmıyorum
Eyll06 Eef boşa korkmuşum hareketlerini hissetmemen normal dedi doktor herseyını ınceledık gördük fakat cınsıyetı ıcın bacaklarını açtıramadı🤦🏻♀️
Eyll06 Annekusumm 3 doktor erkek dedi bugun ki kıza benzetti 😊 oda emin değilim yanıltmak istemem seni dedi 😅
bebegim42_ Eyll06 strese girme canım bende 31 haftalık gebeyim zorla hissediyorum doktor aynısını dedi aşırı hareketli nasıl hissetmiyorsun diye ama hissetmiyorum arada yani senin deriğin haftada tık yoktu bende strese girme
Fasulyeninannesi- Eyll06 Bu haftalarda kucuk oldugundan cok hareket etmez bende 20. Haftada hissetmeye baslamistim su an 34 hareketinden uyuyamiyorum merak etme sonralari uyutmaz bile😂
Eyll06 Fasulyeninannesi- Dün doktora sordum kuzum normal hissetmemen dedi 😊 biraz daha büyüyünce hisserdersin düzenli dedi😊
bebegim42_ Eyll06 çok sevindim iyi olmanıza 30 doğru daha düzene girer benim oğlan tembel biraz fazla hareket etmiyor
bebegim42_ Eyll06 genelde kız bebeklere az hareket eder derler ama tam tersi erkekler az hareket ediyor popolaro ağır😅