Pikachuuubaybi Hanımlar Mochi göğüs pompasini alıp kullanan memnun kalan varmi kullanımı nasıl etkili mi
Alyaa18 Pikachuuubaybi güzel fena değil kullandim tabi hastane tipide kiralamistim o daha iyiydi yani
Nesss23 Pikachuuubaybi elektirikli göğüs pompası da almıştım ama mochiyi kullanıyorum temizlemesi çok rahat çok güzel vakumluyor çok memnunum öneririm 🌸
Alyaa18 Pikachuuubaybi medela var bayileri var ordan kiraliyosunuz çok güzel çekiyor aylik kiralanıyor Instagram sayfasından sorarsaniz yönlendirme yapıyorlar
Bortubocek Ilk 3 4 ay hastanede bile mochi kullandim..hem sutumun cogalmasini sagladi hemde fazlasini topladi buzluga attim..tavsiye ederim
Pikachuuubaybi Bortubocek teşekkür ederim peki küçük göğüslüler de ise yarar mı acaba ne kadarlık kısmı vakumluyor
Bortubocek Pikachuuubaybi benim gogsum küçük gayet rahat kullandim..takma seklini youtubeda gösteriliyor eger onu iyice anlarsaniz cok rahat kullanirsiniz..ben her emzirmede bosta kalan gogsume takiyodum gun gun artti
Bortubocek Pikachuuubaybi evet evet ilk emzirmeden itibaren taktım…ilk gun damla damlada olsa geliyodu
Bortubocek Pikachuuubaybi zaten gogusteki sut 3.aydan itibaren bir duzene giriyor..bebegin ihtiyaci kadar uretiyor..ilk zamanlar fazla sut üretimi oldugu icin onun fazlasini almaya yariyor..hemde zahmetsiz kendiliginden
Bortubocek Pikachuuubaybi ya benim bebegim cok agzi durmayan bi bebekti emzik biberon ne verdiksek aldi beni reddetmedi..birazda bebegin durumuna gore kasiklada verilebilir ama ilk günler sarilik olur diye korkumdan buzluga atmadim hep icirdim
Bortubocek Pikachuuubaybi ayni zamanda emzirme danismanligi egitimi aliyorum ben hocalarimizda oneriyor