• Hamilelikte surekli burun tikanikligi

Selam kizlar ilk hamileligimde ilk ay cok fena grip oldum sonra burnum tikandi oylede tikali kaldi 😂 hemde doguma kadar.. gerci dogumdan sonra gectimi gecmedimi hatirlamiyorum cunku hemen tekrar hamile kaldim ve gene ayni sey oldu 4 haftalikken fena bi grip oldu ve burnum gene kapali.. kapali olmasa bile tat ve koku alamiyorum bu defa biraz daha degisik... surekli hapsurma felanda var bu sefer.. benim gibi olan varmi hamilelikten diyorlar ama ben hic boyle bi sikayeti olan birini ne gordum nede duydum 😂

Hamilelıkte burun tıkanıklıgı oluyormus hormonlardan dolayı ama sızınkı grıbe baglı sanırım

Benim burnum da sürekli tıkalı :/ hamilelik öncesi de illa ki oluyordu ama bu kadar değildi bence 33 haftalık olduk da şuan pek emin olamadım 😅

birgaripana_ bende 1 haftadır gripim. Sinüzitte vardı. Burnum tamamen tıkalıydı. Dediğin gibi ne tat ne koku alabiliyordum. 1-2 kilo berdim iştahsızlık yaptı. Günde iki bardak ballı ıhlamur. Sıcak suyun içine bal limon boğazlarımı yumuşattı. Buhar yapıp havluyla kapattım sürekli yüzümü. Buhardan sonra viks sürdüm yumuşattı anca öyle açıldı canım. Çok zor çok iyi anlıyorum seni

Peki burun tikanikliligin bir zarari varmi? Doktoruyla bunu gorusen oldumu arkadaslar

Bende grip değildim ama ilk 4 ay çok yaşadım. Hep burnumun içi kuru. Hep uyurken zorlanıyordum tıkanıklıktan dolayı. O yüzden sürekli ıslıyordum. Tuzlu su çekiyordum burnuma o şekilde atlattım

Benim grip ilk başta oldu oda yani bi hafta sürdu bitti ama burun kalıcı oldu 😃 ve bu ikinci hamileliktede daha beter sanki sürekli grip.. öksürme burun akıntısı ama grip değilim yani şuan

Ender saraç ceyda düvenciyle youtubedekı anne kanalında susam yagını öneriyor hamılelere burun tıkanıklıgı ıcın hemde beyıne olumlu dusunceler aktarıyomus burundakı bır kanaldan sızde bakın netten 😊😊