Senle1 Dünde yazmıştım kızlar oglum atesleniyo diye geceden sabaha kadar uyumadi surekli uyandi agladi ateşi 40 39 en düşük 38 38 den aşağı asla inmiyo antibiyotik ve ateş düşürücü ağrı kesici yazmıştı dün acildeki doktor onları verince fayda ediyo fakat etkisi çok kısa suruyo ve etkisi geçince geri başlıyor ateşi üstelik gece 3 sefer isal sari sekilde sıvı kaka yaptı sabahta yaptı yani 4 sefer yapmış oldu sabaha kdr surekli kaka yapiyo acildeki doktor bağırsak enfeksiyonu geçiyor ilaçları kullansin dedi orda da bı serum takti yolladi serumunda etkisi geçince ateşi yine 40 oldu ilaçların etkisi geçince geri başlıyo napicam şaşırdım hanimlar varmı acaba başından geçen
Unlukacar Senle1 canım detaylı tahilil yaptır bizimde etten geçti e coli bakterisi çok çektik ishal kusma serumlar takılırdı falan ensen hastaneye yatırdık orada uygulanan tedavi ile iyileşti
Dark Senle1 antibiyotigi bir bir hafta kullanın en az, bakteri vs hemen ölmez. Ondan öyle olur. Bir süre sonra etksini gösterir inşaallah, bol sıvı alsın bebek. Emziriyorsaniz sık sık emzirin ve su icirin
eslemesila Senle1 benim kızımda bagirsak enfeksiyonu geçirdi doktor antibiyotik vermişti daha kötu olmuştu ertesi sabah kötü olunca yine götürdüm diğer doktor cok kızdı bagirsak enfeksiyonuna antibiyotik çare etmez probiyotik ve başka Bi ilaç yazmıştı ve bol bol yoğurt kefir falan vermemi istedi öyle öyle geçti çok şükür ama bence sizde başka bir doktora görünün
Senle1 Hicbi tahlil yapılmadı hanımlar gittik giriş yaptılar gder gtmez doktor ateş ölçtü 39 derece dedi serum takilcak ateşi düşer serumdan sonra buda recetesi diyip elimize recete verip yolladi bağırsak enfeksiyonu geçiyor dedi
Bebekdelisi Senle1 ama suan cok ishalle başlayan virüsler var rota adenon vs ona gore yapıp tedavı baslanmalıki ilaçlar fayda etsin😔
Senle1 eslemesila bizimki de yigurtu çok seviyo canm hemde organik yoğurt kendi ev yogurdumuz inek besliyoruz da ama fayda etmiyo işte şimdi şuanlik iyi ama akşama doğru kotuluyo yine ateşi 40 a dayanıyo
Dark Senle1 ama cok kucuk daha inek sutu de ishali arttirir. Bur sure en azindan kesmeniz iyi olabilir
Senle1 Dark şuana kadar hiç sorun olmadi hatta çocuk doktorumuz da su katarak verin dedi kanlarında felan bakıldı bkac ay önce sknti yoo dediler
Dark Senle1 evet ama şuan rahatsız olduğu için sütte destekler ishali, başka yediği bisey yok mu düzenli
Senle1 Dark yoğurt muz çorba pilav vs vs genelde bizim yemeklerden veriyorum çok yağlı veya baharatlı olmadığı sürece
Senle1 Dark gece yine sabaha kadar kaka yaptı su gbi bugün tam 5 sefer kaka yaptı normalde günde btane yapardı
Dark Senle1 su kaybi baya fazla desenize, probiyotik tozlar var onlardan olsa iyi gelir. Gece devam ederse tekrar gidin bence güçten düşmesin Muz verin ishale iyi gelir, az biseyde patates haşlayıp verin daha küçük ama yiyordur