2prensesannesiiii Zehross03 inşallah olmazsa gelecek ay inşallah 🙏🏻 🙏🏻 Çünkü yumurtlama zamanı korunmasız ilişki oldu ama eşim 4 günlük cinsel perhiz sonrası sperm testi verdi güzel çıktı ama 2. Boşalmadan gebelik olur mu sperm var mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
2prensesannesiiii Zehross03 valla çok merak ettim ya 2. Boşalmada sperm olur mu olmaz mı kız gidip bana test aldıracaksın şimdi🤣
Zehross03 2prensesannesiiii diyorumya biz hergün 2 3 yapıyoduk en az digerlerindede öyleydi hep yap bence 😂
34ilayda Blodreina_ benimde öyleydi sancım adetime 1 gün kala Kahverengi akıntı gelmeye başladı ama şiddetli ağrım var sanki Kahverengi adet oluyorum neden acaba
2prensesannesiiii Zehross03 hahahaha🤣🤣🤣🤣 ben hep yapınca olmuyor anacım ya ama inşallah olmuştu tam yumurtlamadaydım 🥰
Seyma_nur1 2prensesannesiiii bende adetime yakın bu tür ağrılar yaşıyordum adetim yedi gün gecikti test yaptım pozitif çıktı
Seyma_nur1 2prensesannesiiii geçtikten sonra al bence kesin sonuç almak istiyorsan en az üç dört gün geciksin
2prensesannesiiii Zehross03 gidem erken gebelik testi alam😂 hüsrana uğrayam🥲 canım hüsrana uğramak çekti🥺