12Kbra12_ Bugün sol taraf belimde ağrı bebekde sanki toplanıyor düzeliyor sonra tekrar aynısı oluyo hareket ettikce tüm belime yayılıyor ağrısı 26 haftalıgız ilk olduğu için bilemiyorum fazla
Sare_benan 12Kbra12_ Korkma sol tarafına yatarak dinlen kasılma ve sertleşmeler illaki olucak dinlenerek te atlatamazsan doktora başvur
JaleTogrul 12Kbra12_ endişelenme canım bebek büyüdüğü için böyle ağrılarının olması normal .. ama çok fazla rahatsız ederse doktorunla konuş mutlaka
sliya30 12Kbra12_ ah canım bende dün varya (23+6 haftalık) tam midemin altında hissettim öyle şişti ki bi kaç saat dobra neyseki indi aşağıya artık neresi ise
12Kbra12_ JaleTogrul devam ederse görüşecegim mutlaka canım normal galiba😇 ilk olunca birazda çabayla olunca insan ister istemez stres ediyo teşekkür ederim sizede 😍❤️
JaleTogrul 12Kbra12_ rica ederim canım benimde ilk🥰 biz 32. haftalığız burda okuya okuya bayan bilmiş oldum😂
sliya30 12Kbra12_ aynen dün bavul kaldırdım birde böyle şişş olunca ödüm kopmadı değil geç uyudum gece korkudan