Kubraygt HakanDuyguGl ya saçmalama bu kadar abartılacak bişey yok benimde geliyo hatta doktorum masaj yap bile dedi masaj yaparken akıyo zaten ne var bunda herkes doktor kesilmiş canını sıkma bu cahillik falan da değil
SedanurAydnAta HakanDuyguGl yok canım ne olacak 1 kereden ben şuan sıkmasam bile beyaz sütyen giyince sarı leke görüyorum bazen 🙈 sıkma canını rahat ol ❤️
HakanDuyguGl SedanurAydnAta Mesezh sureklı baktım korkudan daha gelmedı sıkımca sarı geldı sonra vıjdan yaptım bebegım amtibıyotığıdıye☺️
Mesezh HakanDuyguGl kucuk goguslerden daha cok gelıyor MasaAllah kızımu 2yıl sureklı emdırdım.. sıkmanın devamı olmasın bırde sureklı takıp et akıyor mu dıyr
istanbulluanne Ay bnde baktim simdi sari bsey geldi sıkınca 😀 30 haftalgm bnde hic bakmamstm daha önce 🙄
Nurbursa HakanDuyguGl bende 30 haftadayım geçen hafta göğüs ucunda kabuk var gibi geldi öfeleyip attım bi baktım su çıkıyor 😂😂 ama doğumu tetiklermiş ellememek lazımmış
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom434 ben 32. Haftadan beri hergun lansinoh gogus ucu kremi suruyorum uc kisimlarina. Bu sekilde de gogsu uyarmis oluyor muyum😒
Deletedmom434 SenHepMercimekOlarakKalacaksin eğer sıkmıyorsan ve çok ellemiyorsan uyarmış olacağını sanmam
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom434 skmiyorum da bi 10 saniye kadar ovuyorum gogus ucumu kremle.