HakanDuyguGl Ay öle denıyım dedım resmen sarı süt geldı bırsey olmaz dımı korktum. Göğsüm kucuk süt gelmez dıye korkuyordum ama
DemetAksoy21 HakanDuyguGl ay bnde bakicam smdi merak ettim bnmde sutum olurmu diye göguslerm ufak ya😂 bi kereden birsey olmaz heralde
deletedmom351 HakanDuyguGl Bir şey olmaz canım ama bir daha yapma bence erken doğumu tetiklediğini söylüyorlar o süt bebeğin için çok faydalı
SedanurAydnAta HakanDuyguGl aynı benim gibi yapmışsın 😂 ana yüreği işte bende acaba sütüm var mı diye baktım varmış cidden 😂 ama insanın baktıkça bakası geliyor çok da sağlıklı değilmiş onu yapmak 😅 ilk süt çok önemli 🍼🙏
YagizAsyaMom DemetAksoy21 ben şöyle anlıyorum süt olduğunu ucu bembeyaz olmuş. Ah diyorum. Analık yapmaya başladım oh sütte gelmişşşş🤣🤣
HakanDuyguGl SedanurAydnAta cnm bırsey olmadı dımı ya arkadaşıma yazdım benı çok korkuttu erken doğumu tetıkler dedı bana
Mrvygmr Evet bi daha yapma o ilk süt ve ilaçtan çok çok faydalı o bebeklerinizi hastalıktan koruyacak
Mrvygmr Gogusleriniz ağrır hemde öyle yapilirmi zaten doğum yapınca o kendiliğinden gelir sadece ilk doğdu zaman biberon vermezseniz sizin için iyi olacak memeyi tutmak istemiyor çünkü
SedanurAydnAta HakanDuyguGl yok canım ne olacak 1 kereden ben şuan sıkmasam bile beyaz sütyen giyince sarı leke görüyorum bazen 🙈 sıkma canını rahat ol ❤️
Nurbursa HakanDuyguGl bende 30 haftadayım geçen hafta göğüs ucunda kabuk var gibi geldi öfeleyip attım bi baktım su çıkıyor 😂😂 ama doğumu tetiklermiş ellememek lazımmış
Kubraygt HakanDuyguGl ya saçmalama bu kadar abartılacak bişey yok benimde geliyo hatta doktorum masaj yap bile dedi masaj yaparken akıyo zaten ne var bunda herkes doktor kesilmiş canını sıkma bu cahillik falan da değil
bejanne00 Yapmayın canim. Bir kereden birşey olmaz tabiki. Bende yaptim 4. Kez yaptığımda akşamına nişanım geldi ertesi gün Doğum yaptim. Ama ben 37. Haftadaydim. Dikkat edin bilincsizce yaptim