Sevgili hamişler üzücü hikayemi anlatayım 20.08.22 de oğluşumu kucağıma aldım çok şükür ilk gebeliğim 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 10 haftalıkken covid oldum cok ağrılıydı 13 haftalıkken kanamam oldu düşük tehlikesi vardı her gece hastanedeydik doğum hanede bebeğim düşmesin diye ağladığım yeni doğan bebeklerin sesini duyunca ALLAH a yalvarışlarım aklımdan cıkmıyor birde tayinciyiz aileden uzak hep yatmam gerekiyordu iğneler fitillerle bebeğim hayata tutundu kaşıntıdan mide yanmasına en ağır hamilelik belirtilerini yaşadım tabi yüksek tansiyon ve şekerde ek bunlara 26 kilo aldım cuma günü hastaneye geldik açılmam vardı bebek yukardaydı evimize döndük sabaha kadar uyumadım sancıdan cumartesi hastaneye geldik ve acılmam artmıştı bebek yukardaydı normal doğum ama sezaryen de olabilir dediler suni sancı başladılar suyumu ebe kendisi patlattı alttan muayeneyle Allah a yalvarışlarım bir hastaneyi ağlatmış sürekli kustum sonunda dizlerimin üstüne çöktüm ve bittim doğuma aldılar açılmam tamamdı ebe karnıma bastırıyor bir ebe başımı tutuyor hemşire bacağımı geriyordu doktorum ise doğurtmaya çalışıyordu biraz minyon bir kızım bebeğimde uzun tabi zorladı sonunda öldüm sandım dikiş atıldı bir sürü şuan oturamıyor ve lavaboya gidemiyorum ama cok şükür oğluma kavuştum bu arada 15 gün önce 2. Covitimi oldum cok acılar cektik cokkkk ALLAH isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın bir daha hamile kalırsam kesinlikle sezaryen olurumm 🤦🏻♀️🙏❤️