[silindi] Minikoanne panik yapmayin sancilarinizdan anlarsiniz yavas yavas artarsa uzarsa bilin ki geliyor bebis 💕🙏🏼 Bir avazda saglikla dogurun insallah🙏🏼🌸
Minikoanne Imaram3 sancı var kasıklarım ince ince sızlıyor. Ama anlamadıgım bişey var bu nişan daha ne kadar gelcek yine gelmişti aynı şeklde
Minikoanne Hanzademerve söyledim doktoruma geve çok sık lavabo ya çıktım falan suyum gelmesini beklicem hayırlısı artık🙏🏼
Hanzademerve Minikoanne aslında bi kontrole de gideblirsin belki suyundur gelen, çünkü bazıların suyu sızıntı şeklinde ara ara da gelebiliyo doktor ultrasondan suyuna falan da bakardı
Minikoanne Hanzademerve pazar bugun doktorum yok hastanede acildekilerden de korkuyorum napcam ya bilmiyorum kafam durdu resmen kuzum 🥺
Twinmommm Minikoanne Kuzum tuvalete gittiğinde idrarını yaparken tut bırak eğer durmuyorsa suyundur. Duruyorsa idrarın doğum eğitimde öyle söylemişlerdi
Minikoanne Hanzademerve Twinmommm Musmutluanne01 Svcncmrnz Doğurdum kızlar😍😍😍 normal doğdu bşde ama bn bittim 🥺
Feride68 Minikoanne Hadi gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün canım suyun gelmedenmi gittin hastaneye naaptın bende 38+5 hamileyim gece nişan geldi sabaha kadarda wc bekledim sabah bi kontrole gitmeyi düşünüyorum ara ara agrılarımda var
Svcncmrnz Minikoanne evet insan bitiyor gerçekten ama bebeği koklayıp öpünce biraz olsa acın diniyo hadi gözün Aydın cnm bnde ynei doğum yaptım üç gün oldu
Hanzademerve Minikoanne yaaaa 🥺🙏🏻 Allah analı babalı büyütsün inşallah 💐 darısı bize cuma sezaryena gircem 😑
Minikoanne Svcncmrnz gerçekten mi😊seninde gözün aydın emziremiyorum tutmuyor bide agrılarım var dikiş atıldı 😭