Momandmom Smyye2425 benim doktorum havuz asla ama bol bol denize git yüz demişti. Tabi çok kalabalık olmayan ve temiz olduğunu bildiğin yerlerde gir demişti. Ve kesinlikle güneşte uzun süre kalma uzanıp güneşlenme demişti.
cansualisa Smyye2425 havuza 3 kere gittik ama ben girmedim kızım eşim girdi enfeksiyon riski çok fazla
Biroglanannesiii Smyye2425 Denize gidemedim maalesef Yaz ayları son 3 ayıma denk geldi tuvaletten uzun yol ya da uçak çekemedim ama düzenli havuza girdim bir sıkıntı olmadı 🤷♀️
Evinasya Havuzu önermiyorlar doktorlar canım. Deniz de düşük riski yok ise girebilirsiniz demişti doktorum.
Smyye2425 Evinasya ayy denizden de çok korkuyorum 🤦♀️ Bu sıcaklarda havuz çok iyi gelir diye düşündüm ama
gzdeal İkisinede girebilirsin tek sorun enfeksiyon riskine karşı ıslak mayo ile durma demişti hemen gidip duşta bir su tutuyordum sonra mayomu değiştirip oturuyordum 😊
Smyye2425 gzdeal bende çok fazla kalmadım zaten yarım saat kadar serinlemek için girdim çıktım 🤦♀️🤦♀️😇
Selimkemalinannesi Smyye2425 doktoruna tabi ki danış ama bana çok faydası oldu ben 28-32 hafta arası denizdeydim sıkılaştım ödem vs gitti bebeğe ve bana çok iyi gelmişti
cahillesohbetikestim Smyye2425 gebelikte havuz öneriliyor canım ama denize girebilirsin ben girmiştim ilk gebeliğimde bir sorun yaşamadım çok şükür. Yalnız kendini kuru tutman önemli denizden çıkar çıkmaz kurulan ıslak kalma.