Ecarve SemaKaraca çocuğun Allah korusun ilerde herhangi bir rahatsızlığı için çok önemli ben saklatmadım ama böyle bir düşüncen varsa çok iyi sakla derim özel için yanlış hatırlamıyorsam senelik 2000 tl istemişlerdi 2019 da
Anneadayi89 SemaKaraca doktoruma sormustum öyle söylendigi gibi degilmis cok nadir mis bir hastaliga fayda etmesi ve su zamanda onu kullanan ve saklatan neredeyse hic yok denecek kadar azmis bu nedenle bu cogu firmalar iflas etmis . Yani ben sahsen surda ünlüler reklamini yapmasa sosyal medyada böyle birseyden haberim yoktu ..
M-r-ve Bi doktor arkdaşım söylemişti ; mantıklı ama Türkiyede onun kullanılabilmesi için bi teknoloji yok diye
Fatma0090 M-r-ve nasıl yok istanbulda 24haftalık doğan bebege kordon kanı ile ciğerlerini bobreklerini geliştirdiler gecen instgrm da prematüre bebek sayfasında gordum bebegım gelişimi cok iyi diye okudum işe yaramıs
Duruuulina Anneadayi89 ben Amerika da yaşıyorum doktorumda önerdi kızımın kordon kanını saklatiyoruz Allah korusun inşallah lazım olmaz ama ilerde bazı hastalıklar icin kullanılıyor dediğim gibi inşallah hiç ihtiyaç duymaz ama eğer maddi imksnlariniz yerindeyse öneririm
gzdtny İlk hamileliğimde istemiştim ama yaptıramamıştım. Bu hamileliğimde karar verdik hem kordon kanı, hmede kordon dokusunu saklatıcaz
Aslihanfs Bende düşünüyorum bu konu için güvenilir yer bulmak lazım acıbadem kendi bünyesinde yapıyormuş onlarla bi görüşeceğim💕