yeniannezelis Merhaba kızlar yalovada hangi doktordan memnunsunuz nereyi tavsiye edersiniz yazarsanız çok memnun olurum💕
Derya yeniannezelis herkes sedat tekeliden çok memnun sezaryen olan tanıdıklarım da çok hızlı bir iyileşme sürecinden geçtiklerini ve bu konuda çok başarılı olduğunu söylüyor ben 1 kere gittim gayet genç ve sizi dinleyen bir doktor kafanızda soru kalmıyor🍀
Sevval41 yeniannezelis Sedat Tekeli Atakentte onu öneririm bende arkadaşlarım onda doğum yaptı çok memnunlardı Karamürsel Devlet hastanesinden beri biliyorum doktoru çok memnunlar giden tanıdıklarım
Kubbraasss ipekveatlas sedat beye girmeye nasıl karar berdşniz atakentte 3 doktor var ben ilk bebeğimi uzmanlarda doğurdum ama tekrar oraya gitmek istemiyorum atkenti araştırıyorum
yeniannezelis Teşekkür ediyorum ikinize de Aktif hastanesi Fatma aybala hanıma giden var mıdır acaba bende onu duyuyorum
btldnz12 Cmnkubi yeniannezelis çok iyi bir doktor, asla negatif konuşmuyor, güler yüzlü bir doktor, sezeryan doğumumu o yaptı, 2. Ye hamileyim yine ona gideceğim
Kara77 Aktif hastanesinde aybala hanımı çok iyi diyor herkes. Birde uzmanlarda filiz hanım var. Bende çok kararsız kaldım evim aktife daha yakın yürüme mesafesinde kolaylık ama aktifteki çalışanlara sınır oldum o yüzden gitmek istemiyrkum oraya.
Kara77 vesilece geçen gün bir tlfn açtım detaylı ultrason için 3 kere aradım ondan ona ondan ona aktardılar en son bir kız dedi tlfnda bilgi vermiyrouz baştan niye söylemiyorsunuz. Neyse bi kere de gittim bi suratsizlae
ipekveatlas Kubbraasss sedat beye şöyle başladık ilk önce kadın bi doktora gittim atakentte ve hic memnun kalmadım 3 gün sonra tekrar gitmem gerekti o kadın doktor olmadığı icin sedat beye yönlendirdişer iyikide yönlendirmisler cok daha memnun kalmıştık
ipekveatlas asetonluoje mehtap kırşavoğlu. simdi baktım ismine. gitmistim 14. haftamda 1 saat geç geldi ne özür ne bisey. yattığımla sedyeye kalkmam bi olmustu. cinsiyeti öğrenmek istemistik belki bi tahmin dedik 2 hafta sonra gel söylüyim dedi halbuki bakmadı bile. sonra hic bi yorum yapmadı kendim ağzından cevap almaya çalışıyofum resmen. 3 gün spnra sedat beye gittim ve oğlumun olacağını öğrendim yani o gün her türlü bakıp söyleyebilirmis