uykusuzbirben Pnryprk doğru değil bence. bi ara sağlık ocağındaki hemşire kalp atışını dinlerken erkeğe benzetti atışlarını. cinayeti ne diye sordu ama naspise kızım olacak 😇
iremcannn1907 Pnryprk ben tam tersini duymuştum erkek bebek nabzı daha atar derlerdi. Cidden de oğlumun öyle oluyordu
Pnryprk Benim 7+5 ama kalp atışı biraz yüksek çıktı. Doktor annemiz heyecanlandı galiba dedi. 180 çıktı, ama ne yalan söyleyeyim gayet sakindim
Aysen- twohones 160 mi 60 mi canım benim 90 çıktı dr yaşamaz durur dedi çok üzüldüm sizin yazınızı görünce heyecanlandım 🤭
twohones Aysen- 60 canım hatta ben geç öğrendim gebeliğimi, kalp atışını 10+4te duydum 60la doktor hiç öyle bişey demedi oğlum şu an 21 aylık canavar gibi ☺️
Aysen- twohones Yaa maşallah subhanallah Allah hayırlı evlat etsin size, şuan çok mutlu oldum ferahlattiniz beni teşekkürler 🤗
twohones Aysen- korkmayın hakkınızda hayırlısı olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık onun bebeğinin kalp atış hızıda 90dı mesela 🥰
Elif25 Pnryprk 7 haftalıkken 131 idi ilk kalp atışını duydugunuzda geçen hafta Kızım olacagını öğrendim. Bende tutmadı 😂