HaticeTabak Nunu Canım öncelikle hayırlı olsun çok büyük cesaret tebrik ederim 🤗 Dinen düşünürsen emziremezsin ama tıp olarak bişi diyemem Şuan o süt karnındaki bebeğinin hakkı 🤔
deletedmom321 HaticeTabak neden dinen emziremez? Diyanetin açıklaması var sakınca yok diyor hatta baktım şimdi öyle birley yazmıyof
Nickimyokkibenim HaticeTabak güzel arkadaşım hangi dine göre sakıncalı İslam dinine göre bir sakınca yok lütfen bilip bilmeden konuşmayalım böyle konuşmak sakıncalı. Ha bana sen ne sıfatla konuşuyorsun diyorsan ilahiyat fakültesi mezunu birisi olarak ne Kuran da ne Sünnette böyle bir yasak gördüm bildim. Kısaca hamileyken bebek emzirmenin islam dinine göre bir sakıncası yoktur!
Nunu bianneyimm canım tıpta öyle birşey yok diye söylüyor doktorlar ben kendimde diyetisyenim o çok çok yanlış bir bilgi ama her tarafta dolaşıyor bebeğin memeyi bırakması sütün zehirinden falan değil Allah tarafından bebek anne karnındaki bebeğe yeterli vitamin mineral gitsin diye kendiliğinden bırakırmış
Nunu Deletedmom434 bunu okudum canım zaten anne bebek sağlığı ile ilgili en güzel makaleleri la leche league yayınlıyor :)
Nunu Tase bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olur diye korkuyorum açıkcası gerçi dediğin gibi Allah veriyor nasipli verir :)
Tase Nunu Yok korkma bence eskiden korunma diye birsey yoktu eski kadinlarda arka arkasina dogurdu ☺️
Anneyimm Nunu allah bağlasin yeni dogum yapan bayanlarda üreme daha hizli ve aktif olabilidigi icin hamile kalma ihtimali normal bayanlardan daha yuksekms bunu duymustum o yuzden korunmaya dikkat edicem basima gelmedi henuz ilk gebeligim doguma 3 ay var allahtan gelen rabbim olmayanlarada nasip etsin hayirli evlat olsunlar insallah 💞🙏
Babies16 Deletedmom434 canim burda aslinda hangi dr un ne dedigi onemli deil.bazi bebekler kendileri birakiyor anneyi. Ictigi sutu kusuyor.cok karsilastim bununla.bebek birakana kadar emzirilmeli bence.yani emiyorsa devam edilmeli.emmiyorsa zaten yaocak bsiey yok
Deletedmom434 Babies16 ah kesinlikle öyle ama gelde bunu başkasına anlat🤷🏼♀️ Yok bebek zehirlenir eder bilmemne bilmemne
Nunu Bskrt ya zaten Rabbim kararlar onu minicik bebek rızıksız kalmaz Elhamdulillah o konu da da bi korkum yok açıkcası Allah verdiyse rızkını da düşünmüştür annesinden daha çok merhamet eder sonuçta 😇💗
Nunu bianneyimm tatlım kesinlikle tekrar hamile kaldı diye süt zehirlemesi diye birşey yok başka bir problem vardır onda bebeğinin anne sütü alerjisi protein metabolizması rahatsızlığı falan vardır :)
Nunu YesimDemirturk 😍😍 ah canımm teşekkür ederim öyle destek oluyo ki bu sözler iki doğsun hemen 3 🙈🙈🙈🙈🙈
Kivito Nunu benim doktor öyle söylemişti başka doktor emzir diyor mesela o yüzden kesin bir birşey yok bikaç doktora daha sor kafanda soru kalmasın
Nunu Hanim78 şimdilik emzirebiliyorum ama tabiki doktora gidip bebeğin gelişimine göre devam edicem yada etmiycem :) teşekkür ederimmm
Nunu Ayseosman ah tam istediğim gibi 🙈 Rabbim yardım ediyor bakma konusunda o sebepten korkmuyorum hayatımız bebeklerimiz sonuçta sadece yeni doğum yaptım diye sorun olur mu ondan çekiniyorum