ssa239688 4 yıllık evliyim sadcee 1 yıldır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama olmadı bununda bi etkisi var mıdır sızce kafamda artık bir sürü şey üretmeye başladım
Tugceonur ssa239688 etkisi oldugunu duymustum cunku kadin veya erkekdeki normal dengeyi etkiledgini biliyorum
Motherbabys ssa239688 Bence doktora gitmelisiniz doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki olduğu halde olmuyosa vakit kaybetmeyin.Bu arada inşallah sorun yoktur bebeğiniz olur yanlış anlamayın beni olurmu ☺
northandmother ssa239688 3. Yılımız bitti her zaman korundum ta ki bu bebise kadar alakası var mıdır pek bilmiyorum ama korunduktan sonra biraz geç oluyor bence de
Ziynet4459 ssa239688 düzenli olarak doğum kontrol hapı kullandıysanız evet hamileliği zorlaştırıyor ama benim tanıdığım var yaklaşık 7-8 yıl korunup hamile kalan olmuyor değil sadece zaman alıyor
ssa239688 Motherbabys yok canım gittim daha 5.ayda folikül takibi yaptırdım geçen haftada rahim filmi çekilidm falan eşimde test verdi sıkıntı yok sebepsiz olmuyor şuan
ssa239688 northandmother Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah ne kadar denemeden sonra kaldınız
Motherbabys ssa239688 Olur İnşallah streste etkili böyle durumlarda İnşallah ALLAH gönlünüze göre versin 🤲❤
Sultttt ssa239688 inşallah en kısa zamanda olur benim de seninkine benzer bi durum vardı çok kafaya takıyordum olmuyordu sonra hsg çekildi ve ben kafamdan çıkarmışken bebek fikrini hamile olduğumu öğrendim inşallah seninki de böyle olur
Merveclnk ssa239688 tsh ve prolaktin hormonu testi de yaptırmayı unutmayın benim gebe kalmamı guclestirmisti herkese söylüyorum 😅
northandmother ssa239688 baya bir deneme oldu ama günleri takip et ben öyle yaptım karar verdikten sonra birgün durup birgün ilişki yaşadım adet olduktan itibaren adet günü de dahil olmak üzere 14. Güne kadar hergun denedim yani adet gününde değilde o günü de 14 e dahil ettim bide yataktan asla kalkmadim yarım saate yakın ayaklar havada sırt üstü yattım
Cherry95 ssa239688 korunmayı bıraktıktan sonra 7. ayımızda hamile kaldım. Eğer testleriniz temiz ve bir şey çıkmıyorsa beslenme ve sporunuza dikkat edin, pozitif düşünün yeterli. Bebeğiniz en doğru zamanı bekliyor bence :) umarım en kısa zamanda da bu zaman gelir
Vera09 ssa239688 hayır zamnetmiyorum 2.5yıl korunduk bıraktığımız gün hamile kaldım. Doktora gittinizmi?
Balahatunn Ilk hamileligimde 2 bucuk yil korunduk. Biraktik ilk denememizde hamileydim. Sonra 7 yil korunduk. 4. Ayda hamile kaldim. Cok ar vermekle alakasi oldugunu dusunmuyorum
Totoro 4,5 yıl korunduk eşim korundu bıraktıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Kadının kullandığı ilaç belki etkili olabilir fakat ben bu durumun etkili olduğunu düşünmüyorum
TeoMom ssa239688 Bizde etkisi olmadı toplamda 8-9 sene korunduk korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmadım ama tabi etkisi vardır illa