Sevda0234 Hatice2323 daha belli değil ama gönlüm normal doğumdan yana erken dogum riskim var ne olacağı belli olmaz peki sizinki bellimi
Hatice2323 Sevda0234 benim ikinci gebelik ilki normaldi ama çok zordu kızımın kolunu incittiler zor doğumdan dolayı doktoruma söyleyince cati muayenesine göre karar verelim dedi yine aynı sıkıntılar olacaksa sezeryan olacam mecbur
Bus-95 denizzaysann son 27 adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bunlar sancı mı acabaaaa bilen beni de aydınlatsın ilk gebeliğim sancı nasıl bişey ☺️🙈
Ebruuu2 denizzaysann 42 gün 😅 çok zor geçiyor çok kasılıyorum karnım çok yamuluyor sizlerde öyle oluyor mu acaba
kizannesiyimm Son 15 🥹 her sabah acaba bugün doğacak mı diye strese giriyorum ama her akşam bugün de doğmadı tüh diyorum. Bir an önce gelse artık çünkü hamileliği hiç sevmedim çok sıkıntılı geçiyor. Hadi annecim gel artık falan diyorum sürekli 😬
Bircan36 Kaderteke doktor 41 haftaya kadar bekleyecez dedi eğer gelmese biz onu getirmesini biliriz dedi benim normal sancım ve acilmam olmuyor suni sancıyla doğum yapıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤗