AselBeyza Kızlar 32 haftalık hamileyim ayaklarım çok şişiyor ellerim şişiyor tansiyonum iyi idrarimda proteyin kaçağı yok sizlerde durum ne 32 33 haftalık anneler yorumlarınızı bekliyorum
Momandmom AselBeyza 33+5 teyim bayandır ödem sorunu var ayaklarımda davul gibi oluyor. Ama çok su içtiğim günler farkı hissediyorum. Ayaklarımı yukarı dikiyorum. Doktor olucak bunlar normal dedi
Aminenin_annesi AselBeyza 30 dan beri benim de şişiyor 37+4 üm . cok fazla ayakta durmak ya da cok hareketsiz olmak , gece yemekleri, beyaz ekmek ve hamur isleri abur cuburlar bunlar anında şişiriyor.
Firdevs_ Benimde aynı şekilxe daha yeni doktoruma sordum 32 haftalık hamileyim ellerimi kapatmakta zorlanıyorum bazen
AselBeyza Firdevs_ sabahlari bende ayağa kalkinca ayaklarım çok acıyor sisi inince hamilelikte normal diyolar ama sıcakla birleşince yorucu oluyor tabi
AselBeyza Momandmom canım günlük 3 litre su içmeye çalışıyorum tuz yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi bı korkuda yok diyemem ilk oğlumda son aylarda sistim ozaman protein kaçağı vardi yüksek tansiyon sebebiyle 36+5 almışlardı şimdide böyle olur die korkuyorum
AselBeyza Aminenin_annesi aburcur yemiyemiyorumm ama beyaz ekmek yiyorum oda acikiyorum öbür ekmeklere damagim alskin olmayınca yiyemedim