Eyllmrtsln
27.09 perşembe günü hastaneye kontrolüm oldugundan 6 da uyandım koştur koştur hastaneye gittim hastanenin yolu da bir yokuş yapmıs vicdansızlar cıkan kadar akla karayı seçtim neyse randevumu aldım eve geldim 9a kadar orada beklemeyim diye ki yolda aldı beni bir sancı yürüdügümden dolayı sanıyorum eve gelince uzandım ki geçmiyor bu arada önceki günde ev tuttuk onun temizliğini yaptık havada soğuktu ama balkonlar tuvalet banyo derken yedim güzelce soğugu ondandır dedim çünkü hiç beklemiyorum daha var günü diye sonra bir ağrı bastırdı bir anda kitlendim doğrulamıyorum mümkün degil hastane gittik hemen yatırdılar dogumhaneye bıraktılar beni yanıma ne kimseyi alıyorlar nede dogru düzgün ilgileniyorlar kanamam oldu suyum geldi açılmam 4 cm doktor yarını bulur diyor ama ölüyorum agrıdan hemen aklıma meryem ana otu geldi onu suya koydurdum içmek gerekiyor ya bir yudum doktora sordum kesinlikle izin vermedi o vermese ne olacak içtim o bir yudum zaten çok da susamıştım baygınlık geçirdim en son agrıdan ayılıyorum bağıra bağıra kalkıyorum falan bide benim midem hasan mideme de vurdu stresi bir yandan da istifar ediyorum en son lavaboya gittim buyuk abdest diye yok istemsiz yere ıkınıyorum çocuk düşse gidecek ama emin olun onların hepsini hissediyorsunuz orda da olmadı çömeldim yere başladım ıkınmaya tek doğuracam zor bela kalktım sonra ucunda oldugunu hissettim doktoru çağırdım geldi diye doktor gelmemiştir git yat dedi benim zorumla hemşire geldi doğumun başladığını söyledi üç kere iyi ıkınmada çok şükür kızlar açılmam olmadıgı halde 14.00 da normal dogurdum bin kere şükürler olsun birde yasin suresiyle inşirahı açtım onu dinledim sürekli hastaneye benden önce yatıp ağrıyla da benim agrılarımın sesini duyunca susanı mı ararsın neler neler iste... doğumdan sonrası gerçekten mükemmel bir his kesinlikle normal dogum isteyin kızlar ama son zamana kadar yürüyüş yaptım merdiven çıktım ve hiç yatmadım gercekten faydasını gördüm dogum ağrısınız benimki gibi olmasın ama insallah dogumunuz benimki kadar kolay olur Allah yardımcınız olsun annişler