aysenur204 Arkadaşlar merhaba 5+2 haftalık hamileyim 2 gün önce vajinal ultrason ile bakıldı hala kese boş bebek görünmedi bunu yaşayan varmı gözükmemesi şuan normal mi lütfen yardımcı olabilir misiniz?
LeylaCan aysenur204 ben de 5+1 de gittim merak etme daha minicik 6+3 te tekrar randevu aldım bakalım ama kalp atışı duymayabilirim onun içinde küçük olabilir
aysenur204 Flyderndkk ama bana vajinal ultrason ile bakıldı internetten bakıyorum 5 haftalıkken vajinal ultrason ile gözükmesi gerekiyor yazıyor tedirginim açıkçası
2bebisannesi58 aysenur204 canim bende 5 haftalikken gittim bosdu 2 hafta sonra yine gidicem daha cok kucukler
nsrnengn Stres yapmayın geç döllenme olmuş olabilir. Dolayısıyla bebek de kese de çok küçük olduğu için gözükmeyebilir, sabırlı olun 🙏🏼☺️
Flyderndkk aysenur204 internette yazan her şeye inanma. Çoğu kişi 6. Haftadan sonra anca bebeği görebiliyor. Ayrıca geç döllenme olduysa daha bile geç görülebilir
Rosense aysenur204 bana da vajinal ultrason ile bakılmıştı, görememiştik. 10 gün sonra gittiğimde kalp atışını duyduk. Stres yapmayın. İnşallah duyarsınız bebeğinizi…
sunmomy aysenur204 cok normal endiseye kapılma bizim bebis de kendini 7. haftada gösterdi. gec dollenme olabilr
Nujinkanat aysenur204 değeriniz kaçtı sizin eğer değeriniz azsa yani düşükse görünmez veya çok küçükse bazen hesapladığın haftaya gore de çıkmıyor çünkü
Iremalya2 aysenur204 stres yapma boş yere ben 7+5 de gördüm bebeğimi çok erken daha rahat geçir bu dönemleri