buketpkr ben de bilmiyordum zaten doktora hemen de gitmek istemedim. Artık acıdan ağlayarak harap olmuştum bir doktora gideyim stresle çocuğu düşürürüm dedim. 20 lik dişim çıkarken yardığı yerde sanırım yemek atıkları kalmış orasıda iltihap kapmış. Doktor hemen antibiyotiğe başlattı. Kullanmak istemiyorum dedim önce kana oradan da bebeğe geçebilir dedi. Kadın doğumum da hemen kullan antibiyotiği deyince kullandım. Ama 7 günlük antibiyotiği 5 gün kullandırdı. Kutuyu bitirme dedi. Ağrı kesici olarak istersem zor durumda kaldıkça günde 2 taneyi geçmeden parol alabileceğimi söyledi. Ben hiç parol almadım. Tuzlu su ile gargara yaptım. Sarımsak nane ve kaya tuzunu ezdim iltihaplı yere koydum o da ağrısını aldı. İyileştim 2 gün sonra ileri seviye korona oldum yine antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Şimdi 16 haftalığa giriyoruz gayet sağlıklı bebiş :)) kadın doğumum bana antibiyotiğin doğrj kullanıldığı sürece bebeğe zararı olmadığını söyledi. ( bazı markalar hamileliğe uygun cefaks, augmentin vs)