Saracogluilkay
Merhaba arkadaşlar. Allah'ıma bin şükür olsun banada yazmayı nasip etti kontrole gitmiştim hastaneye o gün çatı muayenemm yapıldı falan derken 3 cm açıklıkla hastaneye alindim sancim yoktu suni sancı verdiler başlarda herşey güzel gülüp oynuyorum dogurucam falan diye 😊 sancı arttıkça ben deliiye döndüm artık ebelere bağırıp çağırıyorum arayın doktor ğelsin sezeryana alsın diye teyzem kayınvalidem annem eşim hep yanimdalar burunları dan getrmisim o ağrıyla 🙄 sabah 10'da yattım hastaneye akşam 10 da doğurdumm kimseyi korkutmak istemem ama benim doğumum çok zor geçti resmen öldüm öldüm duruldum açıklığım var oğlum aşağı inmiyor ikiniyorum insin diye ama gücüm kuvvetim kalmadı artık sonunda ebe dayanamayıp masaya aldı karnıma iki kişi birden bastirdilar aşağıdan diğeri kesiyor bende ikinacak kuvvet yok ama bir an önce kurtulayım diye kendimi zorluyorum 15 dk sonra falan doğurdumm fazla değilse tabi kesim fazla galiba ebe söylemedi kaç tane olduğunu her zorluğa rağmen oğlumla evimizdeyiz çok şükür 🙏 kucağınıza aldığınız an herşey bitiyo suan sadece dikislerim zorluyor beni fazlasıyla geçer inşallah oda 😊 çok detaya girip sıkmak istemedim kızlar sizide soru sormak isteyen olursa seve seve cevaplarım