Deletedmom_11 aslihan_21 bana 15+1 de %80 tahmin etti .Hiç fark etmiyor diyorum ki ah yeterki sağlıklı olsun kuzum .Ama insan da öğrenmek istiyor 😂😂😂Bize de detaylıyı bekleyin dedi 😂
aslihan_21 Deletedmom_11 aynen bize de %85 kız dedi ama ihtimal de bıraktı perinatologa gitmiştim detaylı da orada netleşti☺️
gamze_gul aslihan_21 cnm acaba hangi hastaneye ve hangi doktora göründün Diyarbakır’da bende Diyarbakırlı yım 🥰
Seyma06 SemaArin bana da hep kız dediler ama emin olmak için 21 haftaliga kadar beklettiler alma dediler ama değişmedi sonuç ❤️
aslihan_21 gamze_gul arkası dönüktü hep bacak arasını gösterse ihtimal bırakmazdı DR.O yüzden yüzde 85 kız ama ihtimal bırakalım yine de demişti
gamze_gul aslihan_21 bende bağlar hastanesine Veyis Keskin’e gittim önce erkek dedi 15 haftaliken 10 gün sonra gittim 16 haftaliken bu seffer kesin kız dedi şuan 19 haftalığız benimde iki kızım var insalah buda bana oğlan olur diyorum kısmet bakalım
aslihan_21 gamze_gul DRun tecrübesini bilemem ama detaylıyı bekle canım orada netleşiyor.benim riskli olduğu için DR değiştirmek zorunda kaldım orada netleşti
busra-eskici SemaArin 12. Ve 15. Haftamda kız dedi dr um daha sonra 19. Haftamda erkek dedi 21. Haftamda detaylı ultrasona girdim onda da erkek dediler ☺️
elifffyildiz1 SemaArin banada doktorum 15nci haftada kız gibi duruyor dedi 😀 21 hafta detaylı ultrason da net kız dediler değişmedi 😀31nci haftaya giriyorum hala kız 👧