Buket_dadas irem01 belirti yokdu sadece iştahsızlık vardı cnm sabahları kahvaltı edemiyordum bide halsizlik oda aşırı sıcaklardan dolayıdır diye düşünüyorum bir arkadaşıma dedim o tuturdu test yap diye tesadüfen evde 1 tane vardı yaptım ve 20 sn cekmeden iki cizgi cok netbir şekilde cıkdı sonra kan testindede baya yüksekdi kan deerim 3522.0cıktı gebelik var denildi o şekilde süpriz oldu 😔
Sedaisgorenn Kubra_05 ben 👋 3 ay düzenli adet gördüm. 4. Ay adetim gelmediği için test yaptım. Ertesi gün doktora gittim bana 12+4 haftalık hamile olduğumu söyledi🫠meğer üstüne görmüşüm her ay
Sedaisgorenn irem01 benim adetim normalde ¾ gün sürüyordu zaten. Her ay düzenli ¾ gün oldum o yüzden anlamadım. Test yaptım son ay gecikince testte çift çıktı kendi kendime çok yenidir falan diye düşündüm meğerse 12+4 günlükmüş 🥲🫠
irem01 Sedaisgorenn maşallah 😊 3 ay bitmiş öyle ogrenmissin zor geçmedi demek ki fark etmediğini göre
Sedaisgorenn irem01 işin trajikomik tarafı ben 7 yıl önce mide ameliyatı oldum. Her sabah ağır yediğim de midem zaten bulanırdı. Bulantıyı buna bağladım🤦🏻♀️yorgunluk hissini havalara bağladım🤣sürekli uyuma isteğini de iç huzursuzluğuma bağladım insan isteyince hepsine bir bahane buluyor aslında benimde öyle oldu🥹doktor da en zor zamanları haberin olmadan geçirmişsin dedi ama çok şükür sağlıklı bebeğimiz. Çok üzüldüm öğrenince ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Anlamış olsam dikkat ederdim ama nasip kısmet rabbim ol dedikten sonra şüphesiz oluyor Allah’a şükürler olsun💙şimdi 5 aylık olduk teyzesi 🧿Allahım izniyle bir oğlum olacak bugün 12:00 de detaylı ultrasonumuz var şans dile bize🤍🤍🤍🤍🤍
34ilayda 11115 şuan bende Kahverengi adet oluyor gibiyim dün başladı bir ped dolu değil daha ama Kahverengi böyle sizce neden canım ayın 10 nunda aşılama olmuştum
Sedaisgorenn 34ilayda benimde rengi böyle gelmişti ama ben bunu da denize girmeye üşütmeye bağlamıştım. İnsallah olmuştur seninde😍💙
11115 34ilayda hamilelikse yerleşme kanaması ola bilir, bence dokturunla görüş, aşılama olmuşsan takib etsin, bendede öyle koyu kahfe rengiydi, het zamanki gibi deyildi
irem01 Sedaisgorenn 😅😅 çok iyi gerçekten. Zor dönemi haberin olmadan atlatmissin. Sağlıkla gelsin bebiş ,❤️
Sedaisgorenn 34ilayda koyu kahverengi gibiydi bende niye böyle diye düşündüm ama normaldir herhalde diye. Bir de normal geldi bazen fazla adet görmüş gibiydim
Sedaisgorenn irem01 inşallah teyzesi tüm testlerimiz temiz çıktı ama kalbinde küçük bir parlaklık çıktı tek başına bir şey ifade etmez korkma her şeyi düzgün dedi doktorum dua et😔
34ilayda Sedaisgorenn adet rengine döndü canım bu ayda olmadı off doktor bu ay izinli bu ay kendiniz deneyin öbür adette görüşürüz dedi
irem01 Sedaisgorenn yaa çok üzüldüm daha çok küçük büyüdükçe geçer belki hemen üzülme. Belki de ultrasonda öyle görünmüştür bı daha ki kontrolde temiz çıkar Allah’ın izniyle 🤲
Sedaisgorenn irem01 inşallah😔😔çok üzüldüm ama her şey allahtan araştırdım çoğu gebelikte çıkıyormuş sonrasın da geçiyormuş tek başına ifade etmez yazıyor
irem01 Sedaisgorenn inşallah canım. Güzel bı haber aldığında haber et. Dua edicem bebeğin için. İnşallah sağlıkla gelir ❤️