Cano26 eylulmomm yaklaşık 5 saattir çekiyorum başta karnım sertleşiyor aynı anda bele kramp giriyor ve karnın alt tarafına ağrı 50 60 saniye sürüyor ve geçiyor hiç bir şey yokmuş gibi sonra belli bi süre sonra tekrar aynısı olur yavaş yavaş şiddeti artıyor yatsanda yürüsende geçmiyor gelmeye devam ediyor sancılar şuan boğuşuyorum sancıyla 🙋♀️
elif233233 eylulmomm en güzel tarifi ben üşütme sanmıştım . İshal oldum sanıp 2 dk bir tuvalete gitmiştim tabi hiç bir şey gelmedi 2 3 4 en son baktım kan geldi ablamı uyandırdım senin doğum sancin başlamış dedi doğru hastaneye
Fatma0090 eylulmomm bel kasık bide büyük tuvalet varmış gibi agrın oluyor gidiyorsun ve bısey yok zorlamıcaksın lavabom var dıye
EmelBG_ eylulmomm Ben ilk hamileliğimde 8 cm açıklık ile sezaryana alındım ikisşnide cektim bi doğurmadım 😂.Sancıdan korkmayacaksın önemli olan o kafana oyle işlersen biraz güçlüysende psıkolejik karakter oalrka çokta acıyı çekmezsin celsende umursamazsın .Şahsen ani su gelmesi 4 cm açıklık ile doğuma gittim gece saat 10du suni taktılar zaten 4-5 tane büyük boy baya sancılar gelmeye başladı zaten ne bileyim çokta umursamadım hep çocuk doğacak diye saat vardı karşımda saatle aşk yaşadım onu bilir söylerim hep gecicek zamanlerliyor illaki bir şekilde doğucak yani içimde kalıcak hali yok kendi kendime konuştum 😂.Etrafımdakiler ağlıyor sızlıyor bende tık yok karkater meselesi bu tamamen gerçi . Cok naif birisi olmadım hiç .6/8 cm arası açılma beni mahvetti ama çocuk gelmek istiyor yok gelemiyor sorunum vardı ama demiştim gereksizlere anlamadılar beni 😑.Adet sancısının böyle fazla ağrılı ilk oyle geliyor sonra onun artarak çoğaldığını dusun tabi 6-8 cm de 3 -4 dk sancı 1-2 dk dinlenme benim sancılarım çoğaldığında oyle geldi resmen yorulmaktan o 1-2 dk gözlerimi kapayıp uyuyordum ya 😂😂. Yatak basına tutunup pilates topu vardı o sancı geldiğinde çömelme haraketi yapıyordum o iyi geliyordu pilates topu olmadan da yaptım o daha iyi geldi daha cok rahatlıyordu .Yani korkma yavrum herşekilde gelip geçiyor bebegin ellerini düşünüyordum geldiğinde minicik herseye değer ve o sancı anında unutulacak birşey yeterli güzel doğumum geçsin . Ama herkes doğurdu ben doğuramadım o ayrı 😂😂😂.
Oxorza Beelden kasiklara şiddetli bir ağrı vuruyorr yürümeye zorlaniyorsn istemsizce sesin yukseliyorr ağrıdan öyle işte
Oxorza eylulmomm kendi sancın biraz daha hafif suni sancı yemedim onu dusunemiyorum bilee 3 haftam var bakalım suniye gerek kalirmi
Hanife47 eylulmomm bende şöyle tarif edebilirim sanki adet olmuşsun sancı çekiyorsun ama böyle onun on katı falan bide farklı olarak acıyor yani sancıyla acı karışıktı benimkisi
Cano26 eylulmomm zaman zaman dayanılabilir sancını ayakta karşılarsan daha kolay oluyor bide sancı geldiğinde beline masaj yaptır ama yatakta karşıladığında çok zor oluyor
ElfBrnveminikkizim Benimde planlı sezeryan salı günüydü ama suyum geldi, sancı var. Hastanedeyim şuan, doğuma alacaklar. Dua beklerim, Allah sancı çeken bekleyen bütün anneleri sağlıkla bebeğine kavuştursun🙏🙏
ElfBrnveminikkizim eylulmomm çok teşekkür ederim🥰 çok şükür kavuştum kızıma. Allah bekleyen bütün annelerin yardımcısı olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah🥰🙏
Hanife47 eylulmomm 😂😂 kız herkesin acı hassasiyeti ve adet sancısı aynı olmuyor benimki öyleydi hatta benim o kadar kötüydü yorgun düşüp bayılıp ayiliyordum dediğim gibi herkesin bir olmuyor geçen kadının biri sancım varmış haberim yok diyordu mesela