Merviiss Kızlar ağzımda hep bi kötü tat var yemek yedikten sonra da önce de hep bu doğumdan sonra geçiyor mu yaşayan var mi
ikikizannesi__ Merviiss hayat enerjimi sömürdu o kötu tad. Ki daha demir ilacı bile başlamadım ona başlayınca hepten perişan oluyorum napicam bilmiyorum zaten bulantılarım var bişey yiyemiyorum o tad hepten iştah falan bırakmıyor
AysegulArici Merviiss bendede var aynısı bakalım doğumdan sonra gecicekmi ben vitaminlerden kan hapindan falan diyorum ama bakalim
geyiksaniye Merviiss ben hem kusma hem de o iğrenç tat durumunu yaşadım. Yanılmıyorsam 16. Haftadan sonra bitti kusma da acı tat da. Şuan 27. Haftadayim son bir haftadir arada bir o iğrenç tat geliyor
Eliiiiif Benim 4.haftada başladı 35.haftadayım halen devam ediyor ve bık-tım.Gerçekten çok kötü bişey sadece demir ilacı kullanınca iyi oldu biraz o da
Merviiss Eliiiiif benimde hep var cidden hep açın yiyorum yediğim den bir şey anlamıyorum midemi bulandırıyor o tat inşallah hep böyle kalmaz normal ağız tadıyla yemek nasıldı unuttum resmen
Merviiss ikikizannesi__ aynılarını bende yaşıyorum 38. Haftadayim geçmedi sanırım doğumdan sonra geçer inşallah hep acıkıyorum yediğim dende tat alamıyorum maalesef ne yesem agzim zehir gibi
ikikizannesi__ Merviiss sizin bitmiş maşallah ben daha 13. Haftadayiim 🥴🥴hayırla sağlikla bir tamamlasaydik
Merviiss ikikizannesi__ az kaldı da nasıl kaldı bide bana sorun gebelik sekeri çıktı bide bende :( ağzımı tatlandırmak cok zor
Bebegim_gulay ikikizannesi__ merak etmeyin hergun sirkeli su ile çalkalayın benim aft bile oldu çok kötüydüm hiç bir şey yiyemiyorum çok şükür 15 . Haftada geçti inşallah sizin de gecer
ikikizannesi__ Merviiss ah çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun benimde ilk gebeliğimde sinirdaydi doktor çok sıkı olmasada diyet yapmalisin demişti zor bir surec
Merviiss ikikizannesi__ evet zor bazen nefsime hakim olamıyorum maalesef az kaldı dogursam da bi sagliklica
Merviiss AysegulArici bence değil diye düşünüyorum çünkü 1 hafta bıraktım hala devam ediyordu benimki :(
AysegulArici Merviiss hamilelikten o zman canım ben hiç bırakmayı denemedim bide ben balık yağı magnezyum suda eritilenden kalsiyum yine oda suda eritilenden kan ve dekavit kullanıyorum daha berbat yapıyor hepsi