poncikella0707_ ArzuuAslann boyunu söylemedi ama tam 33. Haftada kontrolüm vardı kilosu 2.400 gr idi 🙏🏻
Nur79 ArzuuAslann ben 31 haftalığım kızlar ama ayaklarım çok şiş ödem var sizdede oldu mu? Yaz hamişleri
ArzuuAslann poncikella0707_ bende 32 haftalıkken gittim 1680 gram dedi kilosu iyi dedi boyu 38 cm dedi boyuna biraz kısa dedi doktorum
poncikella0707_ Nur79 ödem bende yok şuanlık. Bol su içiyorum. Ödeme dikkat et gebelik zehirlenmesi, tansiyon gibi durumlardan da kaynaklanabiliyor.
izobellaaa-_- Nur79 evet benim kırmızı kırmızız damar oturuyor hatta 😀 ama ağrı sızı yok ödem yok ama kırmızlıklar var
Eliiiiif ArzuuAslann valla benim boyum çok kısa eşimin çok uzun ondan da olabilir ve ben hiç yediklerime dikkat etmiyorum yemek yemediğim çok zaman oluyor bazen sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyorum havalardan dolayı iştahım hiç yok fast food çok yiyorum yani anlıcağınız ben size tavsiye vermiym 🥺☺️☺️☺️
Seyma06 Boyuna kilosuna çok takılmayın kizlar :) doğumdan önce en son gittiğimde 3800 demişti doktor doğumda 2500 çıktı 😂 sağlıklı olsun sağlıklı beslenin benim gibi fastfood tarzı şeyler asla yemeyin 😁 sağlıcakla alın kucaklariniza 🌸
poncikella0707_ Seyma06 amin inşallah 🙏🏻 aynen o konuda doğru diyorsun ben de kızımda doğumdan önceki kontrolümde 3300 gr demişti. Bi doğdu ki 2850 gr 😂tabi ultrason ölçümlerinde 500 gr fazla ve eksik çıkma durumu oluyor yanılma payı.