gunesligun Merkta olduğm içn bütün cinsiyet postlarına bakıyrm. Geç haftalarda bile yanlış tahminler okuyrz sürekli. Bende tersini sormak istiyrm. Cinsiyetleri doğru tahmin edilenler nerde Allah aşkına birz moral bulalım hadi kızlar doğru tahmin edilenler yazın lütfen🤗😊 (12+2 kız dedi. İnş doğrudr))
Eldgrn gunesligun 12+6 da kız dedi doktorum 13+6′da gideceğim şimdi 3 gün sonra salı günü o gün netleşecek tamamen ama doktoru zaten dedi ben eminim %90 kız değişim ihtimali çok düşük ben kesinlik veriyorum dedi ondan onun lafına güvenerek bir de kendimde gördüm zaten bacak arasına vb bakalım salı günü gözükeceğiz tekrardan
Nursah34 gunesligun 17 de gittim ben erkek dendi Detaylıya girdim ordada erkek dendi kendi doktoruma gittim oda erkek dedi erkektir herhalde 🤣😂😂 30 olduk şuan 🥰😂
88h99 gunesligun bana da 16 da kesin kız dedi haftaya 20 olacam o zaman tekrar gidecem ama değişeceğini düşünmüyorum çünkü doktoruma çok güveniyorum
gunesligun Eldgrn bende perşembe gidicem inş kesin öğrenirim. İnş senin de değişmz bana da haber versene. İnş kızlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız🥰
3kereanne Eldgrn benim 2. Gebeliğimde o haftalarda %99 kız dediler , aynı haftalarda başka dr a gittiğimizde erkek olduğunu öğrendik, şimdi 3. Hamileliğim ve 18-20. Haftalara kadar cinsiyeti öğrenmeyi düşünmüyorum 🤷🏻♀️😉
Melismelo Benim doktorum 12den önce söylemiyor, 15de kordonu arasındaydı, 18de 70% kız dedi, detaylıda 100% kız dendi 31+6 olduk ve kızım olucak değişmedi
Eldgrn gunesligun İnşallah canım ama ben zaten kesin gözüyle bakıyorum hatta kesin diyorum çünkü net gördük bacak arasını boştu doktorum da söyledi zaten Emin olduğunu rutin kontrol gibi bir şey olacak yani gene ama haber veririm ben kaydediyorum buradan şimdi seni
gunesligun Eldgrn ne bileyim doktr bacak arasını “boş” dedi. Sonra erkek oldu diyrlr. “Pipi” diye gösterdi. Kız mış diyrlar. Ondan bende paranoyak oldum😰
Eldgrn 3kereanne bacak arasını görmüş müydünüz canım net benim doktorum şey demişti kızlarda %5′lik yanılma payı var pipi yapışık olabiliyor ilerleyen haftalarda fark ediliyor ama bu da çok düşük ihtimal şu anda dedi çünkü net bir şekilde o boşluğu gördü herhangi bir kabarma tarzına bir şey de yoktu bakalım yine salı günü tam netleştireceğiz ama ben net gözüyle bakıyorum yine
Eldgrn gunesligun sen görmedin mi canım ben artık burası sağ olsun görür görmez dedim bu kız diye doktordan önce doktor deyince baktı öyle dedi onayladı kızınız oluyor diye%90′lık kız diye ama ben eminim kız olduğuna dedi doktorum da yine haftaya gel kontrol edelim dedi gideceğiz bakalım salı günü
gunesligun Eldgrn ben görmedim heyecandan anlayamadım bişe. Doktrda yorum yapmadı. Devlete gitmiştim doktr iyi diye. Bi tek tahminim kız dedi o kadr