aylinpalaa Deletedmom_85 paspasın bezi değiştiriliyor canım😊 yani silme özelliğini çok kullanmıyorum ne yalan söyliyim ama halıları temizlemeye verdiğimde kullanmıştım çok güzel sildi, hafif nemli kalıyor su damlacıkları vs bırakmıyor
Deletedmom_85 aylinpalaa hmm biraz daha bi bakayım ama bu da aklıma yattı çok teşekkür ederim. Tüylü halım var ona takılır mı onu kestiremiyorum birde salonumun halısı sıkıntılı sanki halıya yapışıyor güpürler. Bu konularda ds iyi midir onu bilemiyorum belki yorumlar da yazmışlardır
teacherozlem Kaahvelii ben çok memnunum anneme de aldım kız kardeşim de aldı etrafımda iki arkadaşım vardı onlar da aldı viomi v2 pro hiç büyük süpürge açmıyorum o derece memnunum birde viomi a9 dikey şarjlı süpürgem var o da hep elimin altında koltuk kırıntı gibi çok iş görüyor
aylinpalaa Deletedmom_85 benim yatak odamın halısı tüylü onu geçmekte zorlanmıyor yine de yorumları okumakta fayda var. İnşallah içine sinen bir robot bulursun💖
Aslihanfs Xiaomi 2c modelini kullanıyorum çokta memnunum. Haritalama, sanal duvar, oda seçimi, süpürme gücü seçimi herşey var. Ayrıca a101 internet sitesinde fiyatı cok uygun 💕
Evhamlianne92 Deletedmom_85 canim bende var inan aldigimdan beri max 10 kere falan acmisimdir. Dik supurge daha cok kullaniliyor bizim evde ama bir baskasi memnunsa bilemedim.
Dileksb Deletedmom_85 hayatımda verdigim en doğru kararlardan biri robot süpürge almak. Hayatımı o kadar kolaylaştırıyor ki hele ki şu hamilelik döneminde. Ben 1 buçuk sene önce roborock S5 max aldım ve şuan çok memnunum. Silme özelliği de var ama tabi silerken halıları kaldırıyorum mecburen. Sizinki gibi tüylü halıları takılmadan temizler mi onu bilemedim ama.
Deletedmom_85 Dileksb aylinpalaa Kızlar roborock S5 Max model için internette iki farklı çeşidi var sanki. Kafam karıştı aynı ürün değil mi bi tanesinde turunculuj var altında ve üstünde diğerinde sadece altında var. Sizinki hangisi?
annelinkoo Deletedmom_85 yani dediğim gibi ben kullanıyorum iyi de oluyo bana rahat oldu. Alırsan haritalandırma hafızası olanlardan almanı öneririm. Çünkü evde yokken bile istediğin alanı süpürtebiliyorsun. Paspas için ben de cok heves etmiştim ama malesef paspası halılara takılıp bırakıyo çok iyi de bir performans sağlıyo diyemem
Dileksb Deletedmom_85 yok aynı sanırım satıcıların farklı olduğu için fiyatları farklı gözüküyordur. Benimki bu https://ty.gl/cwajaw51fy
Driia Xiaomi mop pro var bende 2 sene oldu alalı. silip süpürüyor açıkcası silmesini 1 veya 2 kere kullandım silmesi için halıları kaldırman gerek halıyı algılamıyor. Sonradan kablosuz süpürge aldım çok çok daha iyi. Robot 10 dk da süpürüyosa sen 2 dk da süpürüyosun ve çok daha temiz oluyor. Robot için herşeyi yerden kaldırman gerek mesela mutfakta en önemli yer masa altı ama sandalyeleri kaldırman gerek
Gozde5 Driia Mrv135 ya bende aynı modelin mop pro 2+ olani aldim yardımcı olursanız çok sevinirim 4 gündür kafayı yemek üzereyim. Çalıştırdım kendi kendine odanın yarısını temizlemeden başka odaya gitti yatak altına girmek yok salonda koltuğun birine girdi diğerine tenezzül etmedi sandalye altlarına falanda girmek yok kendi kafasına göre güya temizlik yaptı haritalandirma da yapamadım yarim yamalak temizlediği için ve heryere carpiyo ısrarla çarptığı yere bidaha carpiyo. Herkes bukadar memnunken benimkimi bozul acaba. Sizde de ilk başta harita çıkarmadan çarpma yarım temizleme oldumu acaba lütfen bana bi taktik verin öğretin😥
Deletedmom_85 Mertannesi63 e yine fiziki olarak çaba sarf ediyorsun ben zaten evim sürekli toz oluyor her gün süpüremiyorum diye almak istiyorum aslında