sliya30 brgul_34 😂😂 ya bende niye yok pillo hep yüz resmi var 🤣🤣 bi ara CD ye bakıyım belki çıkar 😂😂😂😂
brgul_34 sliya30 canım bizde baya uğraştık sağolsun doktorum son anda yakaladı 🥰siz detaylı ya gittiniz mi
sliya30 brgul_34 gittim 22 haftada ama hiç aklıma orasını çek ver demedim hep yüzü var 🤣🤣 oraya bakmak aklıma gelmedi valla 🙈
brgul_34 sliya30 benim doktorum baya uğraştı sağolsun yüzünü net göremediğim için tekrardan gideceğim inşallah sizde keşke isteseydiniz 🥰🙈😌
sliya30 brgul_34 bana yüzü yeter pipiş önemli değil 🙈😂😂 öyle tatlı agzı burnu aynı ben yiycem 🤣🤣🤣 bir sürü fotisi var yüzü net çok şükür aldım 😍🤲
brgul_34 sliya30 sağlıkla gelsin ❤️ bizimkinin de yüzü kapalıydı net göremedik malesef inşallah bu sefer görürüz 🥰
cansualisa Doga12345 birilerinin gözüne sokmak için 😀😀 kapak sesi gitti snra sustular gerizekalı tayfa çok da bende😀😀😀
cansualisa Doga12345 hayır 2.😀 aradılar erkek diyorım yok karıştırmışlardır diyor doktor hey Allahım bu bir 2 değil bende paylaştım😀😀😀😀 salaklar ya sinir oluyorum böyle tiplere rüyasında görmüşmüşşş aşermeme göre söylüyormuş şaka gibiler
girl_boy_annesi cansualisa boşver kimseye ispat etmek zorunda değilsin banada bi arkadaşım yaptı ama atmadım pipi fotoğrafını boş ver zaten doğunca anlarlar utanırlar
cansualisa girl_boy_annesi zorunda hissetmedim kuzum kapak sesi hoşşş geleceğini düşündüm😀😀😀 düşündüğüm de doğru çıktı 😀