2erkeksnnesi Reyhosunannisi var mı dizinde böyle 10 haftalık ultrason resminiz varsa yükleyebilir misiniz karşılaştırma yapalım bana 10 haftalıkken başka bi doktor kız dedi %60 cumartesi de kendi doktorum göremedi
2erkeksnnesi Reyhosunannisi ay siz ne zaman net olarak kızınızın olduğunu öğrendiniz ben şuan 12+4 pazartesi gününü iple çekiyorum 🥰🥰🥰🥰🥰 inşallah hayırlısıyla ve sağlıklısıyla kızdır 🙈
otekidunyali kahvesever__ 12+5 doktor tahminde bulundu ama bir de sizlerden tahmin alirim🐣 bebişin ayağı görünüyor küçücük onu pipi olarak görmeyin lütfen tam denk oraya gelmiş🫠
Msym kahvesever__ hadi bakalm inş ilk çocğm bnde kız istym sağlklı hayrlı evlat olsunda kız başkadr 🥰
Nurella2 kahvesever__ doktor kiz dedi inşallah yanilmistir. Tabi sağlıklı olsun da Bi kızım var bide erkek olsa 🤲🥰
Reyhosunannisi 2erkeksnnesi 13+6 da %70 erkek demişti 16+3 %100 kız dedi kızdan erkeğe döndüğünü burda çok gördüm de erkekten kıza döndüğü nadir oluyor benim kızçede onlardan biri erkek gibi kızım olacak sanırım 😂😂
kahvesever__ 2erkeksnnesi anlıyorum evet ama yanılma payı var tabi doğrusunu doktor söyler her zaman ben sadece tahmin yapıyorum
2erkeksnnesi Reyhosunannisi ayyyy maşallah ne güzel ilk çocuğunuz mu 🥰🥰🥰 bende 28 yaşındayım 3. Çocuğum geliyor inşallah 😍