Anonimmm95 Bortubocek 2-3 gün öncesinden bakarsan genelde istediğin zamana bulabiliyorsun. Çok Güler yüzlü biri
Kedilitazeanne1 Bortubocek muayene ben 200tl veriyorum. Doğum ücreti de en son 3bin normal 3600sezeryan idi ama sanırım zam gelmiş yeni fiyatı duyduğuma göre ne kadar doğru bilmiyorum hastaneyi aramak lazım. Şuan ki güncel fiyatı 3600normal 4500 sezeryan olması lazim
Kedilitazeanne1 Eminebayrambey ya tabiki de ama iki kişilik odada rahat edemiyosunuz ki. Devlette şöyle bişi var seslensen eşin yanına habire giremez. Malesef ziyaretçi saati kısıtlı. Ama özelde en azından tekli oda olur eşin sen bebeğin rahat rahat en güzeli yani
Deletedmom_30 Bortubocek Hisar Çamlıca Umut Tiryaki Hanima gidiyorum ikk dogumumu da kendisinde ve o hastanede yaptim cok ilgili Güleryüzluydu herkes harikaydi gercekten simdi 2. Dogumumu da Allah nasip ederse orda yapmayi düşünüyorum 🙏
aylin-yurtseven123 Çamlıca medipol hastahanesine gidiyorum. Muayene ücreti 300 tl ama kesinlikle çok memmunum. Doktorum Ayşe şeyma çok çok tatlı bir doktor, çok seviyorum. Gönülden öneririm.
Cigilipub Kedilitazeanne1 ben orda sibel aydın hocaya gidiyorum bana direkt kendisi söyledi, barkod kesen kıza da sordum doğumun olduğu gün giriş yaparken bizden talep ediyorsun dedi yani hemşire bilmiyor olabilir canım sen tekrar sor istersen