Canpolat Demettello41 Tabi canım rahat ol ki bebeğin de rahat olsun aslında tamamen psikolojik 😘Yani o an heyecan yapıp panik yapıyorsun tansiyonun otomatik çıkıyor. Öyle olunca içinden herşey çok güzel olacak diyerek gözlerini kapat o kelimeyi tekrarla sürekli derin nefes al ver çok işe yarıyor 😘İçeride zaten epidural yapılırken de belirtirsin önlem alınıyor 😘Kızlar konuşuyorlar zaten senle iyi misin nasıl hissediyorsun bebeğinin adı ne falan diyorlar o süre zarfında ve kısa zaten sezaryen 😘bebeğini gördükten sonra tansiyonu da unutacaksın😀
yabansena Demettello41 ben son gebelikte yaşadım bayılcam sanırım gözlerim kapanıyo dedim anında iğne yaptılar. Ayıldım ☺️
eslemesila Demettello41 korkmayın sadece derin derin nefes alıp sakın karşılayın inanın çok daha kolay olacak panik ve korku sadece bizi daha çok yoruyor ve zamanı uzatiyor
Demettello41 eslemesila evet ya cıdden çok en özel anlarımız aslında panıkten zehır oluyor ınsanın elınde olmuyor malesef
Nur123aa Demettello41 muane için gitmiştim doğum için değil tansiyon ölçtuler çok yüksek dediler suni başlatalım magnezyumla beraber düşmezse sezeryan dediler düşmedi belden uyusmali sezeryan oldum ama hep magnezyum aldım doğum yaptıktan sonra da düşmedi 3 günün sonunda düştü öyle taburcu oldum ama o esnada hep magnezyum aldım
Nur123aa Demettello41 dediklerine göre çok çünkü bebeği zehirler suniye devam edersek dediler devlet hastanesi birde çok istedik normal olsun ama çok şükür sezeryan oldum sağ salim kucağima aldım darısı size inşallah
EmelBG_ Demettello41 Ona göre müdahale ediyorlar yüksek tansiyon sorunun varsa zaten sezaryanda tam bayılmıyorlar belden yarım bayıltıyorlar cunku acil müdahaleler gerekebiliyor .Ki benim ilk doğumumda oyle oldu plesanta yapısıklıgı anlaşılınca doğum esnasında kan kaybındanda etkili tansiyon çıktı dilim geriye döndü nefessiz kaldım ölüyordum zaten o an şükürler olsun dil altı hapı verdiler o ara 2 tane . Normel doğumda kendinde olduğun içim ekstra birsey yapmıyorlar sadece tansiyon sorununu bilmeleri gerek ona göre ilerlerler .
ecemnas88 Demettello41 yo hayır olmadı sizin heyecandan birde ben son ay tansiyon ilacı kullanıyordum o yüzden
Esrakurtoglu96 Demettello41 beenn 🤦🏻♀️korona zamani doğum yaptım, maskeyi bir am bile cikarttirmadilar, zaten panik atağım var bir yandan da taşikardi geçirdim hemen oksijen bagladilar burnumdan, zor kendime geldim, çok zordu maske ile normal doğum yapmak 😵😵😵