birminikmucizem Prilam mide bulantısı ilacı nasıl kullanılıyor dün eczacıya sormayı unuttum kendiside birşey söylemedi bilgisi olan lütfen yazsın
hzl040823 birminikmucizem kimisi gece yatmadan önce 2 tane içiyor, kimisi sabah akşam aç karnına içiyor :)
-Papatya- birminikmucizem sabah aç karnı a içtim fayda etmedi akşam yatarken içtim bir tane. Sonra da mide bulantısı çok olduğu zaman içtim arada bir
Vera09 birminikmucizem mutlaka gece yatmadan önce 1 tane eğer yetmiyorsa 2tane iç. Sabah aç 1, akşam yemekten önce 1 tane olmak üzere günde dört tane içerdim ama gece içmezsen hiç fayda etmiyor bence Prospektüsünü okursanız detaylıca yazıyor
serdemgunes birminikmucizem eğer ki uyandığında çok mide bulantısı yaşıyorsan geceden 2 tane iç uyandığında tüm gün bulantın olmuyor oluyosa da çok daha az oluyor bütün doktorlar 2 tane öneriyor bende oyle kullandım
Songulll46____28 Ben hamileliğinin ilk günlerinden beri sabah namaza kalktığımda 1 tane alıyorum baya faydasını gördüm iki gün içmedim ne hale gelmiştim hemen devam ettim
Minigim38 birminikmucizem bana bu ilac fayda etmedi ama doktorum gece yatmadan 2 tane sabah yada öğlen 1 tane ic diyordu
gozdetrhn birminikmucizem bana doktorum gece yatmadan önce 2 adet aç karna içmemi söyledi gündüz uyku ve uyuşukluk yapıyor çünkü