Marygur Kızlar selam, 12 haftalık hamileyim. Geçen kış miyomum 3,5 santimdi o tarihten bugüne miyomum 9,5 cm olmuş. Doktorum düşük riski erken doğum riski vs.. Derken ilaç iğne durumu idare edicez sağlıkla kavuşcan inşallah yavruna dedi yolumuza baktık. Bugün tarama testi için farklı bi doktora gittim ve bu doktorsa bana miyomun çok hızlı büyümüş kötü huylu olabilir seni patolojik inceleme için bi prof.a yönlendiricem dedi acayip canımı sıktı. İnceleme demek hamile hamile miyomdan parça almak demek ve bunları yaptırmayı düşünmediğim için gitmiycem. Aranızda miyomu hızla büyüyen oldumu, kötü huylu miyom tecrübesi olan varmı? Bilgi istiyorum
Deletedmom434 Marygur Öncelikle merhaba,miyom deneyimim yok fakat hemşireyim. Her miyom kişiden kişiye farklılık gösterir miyomunuza biyopsi işlemi yapılıp incelendikten sonra ancak o zaman iyi veya kötü huylu olup olmaması hakkında net bilgi verilir
Marygur Deletedmom434 hamile olduğum için bunu istemiyorum ayrıca 4 doktora gittim daha önce hiç biri böyle bi konu yapmadı tek bi doktor yapınca ciddiye almak istemiyorum açıkçası. Belki korkudan