Mhrbnasel Sonunda prensesimiz gelebildi 40+2 de akşam çarşamba günü akşam nişanım geldi kahverengi pembe bir akıntı şeklinde sümüksü bekledim devam etti az az akşam olduğu için kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı o baktı suyu iyidi alttan muayene etti ebe 3-4 cm açıklık var dedi ama sancım yoktu çok hafif nst de çıkmıştı sancılar yeni başlıyordu demekki nöbetçi doktor çocuğun iri olduğunu ve Sezeryan yapmaamı önerdi yıpranırsın dedi kafamı karıştırdı kendi doktorum 4 kiloyu bulabilir ama normal doğum demişti içim içim hiç rahat etmedi kabul etmedim eve gidicem dedim sabah olsun kendi doktorum bakar diye gece boyu sancılarım oldu dakika dakika kontrol ettim ne kadar sıklıkla olduğuna sabaha karşı 7 gibi artk 10 dk dk da bir olmuştu ağrı vurup gidiyordu saat 9 da yatışım yapıldı açılmam aynıydı zaten biraz evde çekmiştim suni takıldı açılma desteklendi artık doğuma yarım saat kala arttı 8-9 cm oldu doğuma aldılar doktorum güzel ıkınmayla kolaylıkla doğurabilirisn dedi ebelerin de desteğiyle ve 11 e 20 kala bebeğimi kucağıma aldım hastahanede sadece 1 buçuk saatte süren bir süreç oldu onun için hiç korkmayın dayanıklı ve sabırlı olmak gerekiyor bu süreçte sadecee kafanızda kötü şeyler kurup düşünmeyin rabbim bekleyen bütün annelerimize yardımcı olsun sağlıcakla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah🥰
angela4 Mhrbnasel Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına umarım bizimde böyle pozitif doğum hikayelerimiz olur🤲🏼🥰🌹
Aaaysee Mhrbnasel masaAllah hayırlı evlat olsun sizee 🧚♀️💞 ben daha 5 haftalığım acaba bir gün bende yazar mıyım buraya doğumumu diyorum su an xhjdkdsk
Justmom Gözün aydın olsun canım bende aynı haftadayım bekliyorum belirtisiz inşallah böyle mutlu sonlu bir doğum hikayesi bende yzarıö 😊
Mhrbnasel AslanBebeginAnnesi Evet iç dış dikti ama rahatım çok şükür ilk doğumda hemoroidden çok çektim ama bu ikinci doğum yırtık olduğu için dikti ama zorlanmıyorum çok şükür
dilarabltc Bizde 40 olduk bugun sabahtan bir akinti geldi icinde cok az kan vardi ama ne agri ne sancim var sadece afedersiniz cisimi aci cekerek yapiyorum icten sanki deşiyorlar
Mhrbnasel dilarabltc Doktorum pıhtılı yoğun bir kanama olmadığı sürece bir sıkıntınılmaz demişti ama yanma varsa belki enfeksıyon kapmış olabilirsin kontrole gittinmi hiç dikişlere bakıldımı
ogrtmnanneee Böyle pozitif olanları okudukça nasıl içim rahatlıyor anlatamam , heleki saatlerde suni sancı çekip sonra sezeryan olanları görmek psikolojimi bozuyor :( maşallah rabbim sizlere bağışlasın evladınızı ☺️🌸
Mhrbnasel ogrtmnanneee Kendi doktorunuza inanıp güvenin ben kendi doktoruma inandığım için bekledim ve çok şükür baska doktoru dinlemedim
1rumeys Mhrbnasel Allah analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütsün. Maşaallah çok güzel bir hikayeniz olmuş darısı bizim başımıza artık 🥰❤️
Mhrbnasel 1prensveannesi Evet iç dış dikti ama rahatım çok şükür ilk doğumda hemoroidden çok çektim ama bu ikinci doğum yırtık olduğu için dikti ama zorlanmıyorum çok şükür